@BİLGEM GÖKTÜRKS aplam benim taşlar ve paketler nerde hadi seni bekliyorum
Teşekkür ederim canım aplamm. GALPDehşet iyi bir röportaj olmuş en başından sonuna kadar merakla okudum . Söylenen her cümlenin doğru olduğunu varsaymak durumunda olduğumda gerçek anlamda son derece iyi bir yöneticilik ve siyasi anlayış yatıyor başarıların altında . Altın Ok Medya adı altında emeği geçen herkese tebrikler ve teşekkürler![]()
Abim canımsın. Teşekkürler.TAM BİR GENEL BAŞKAN
Sizin yan parti kapanmışAbim canımsın. Teşekkürler.🫶
Sevindin mi canımSizin yan parti kapanmış
Çok ama bazıları banlanmasaydı iyiydiSevindin mi canım
Rica ederim beybisi galp 🫶Teşekkür ederim canım aplamm. GALP
Aplana yaz çok seviyordun ya onuBen hala fil bekliyorum sizden erzak yardımı yapmışssınız kanıtını atsın aplam![]()
Sen birde arka planda dönenleri görsen nr kadar sevdiğimi görürdün senin gibi peşinden sürüklenmedimAplana yaz çok seviyordun ya onu![]()
O sinsiliğe girmiyor ya kral@Kadir Aydın tebrik ederim güzel röportaj olmuş ama eksiklik var aplama attığın taşları dememişsin![]()
Sürüklenmedim onu o kirli imajıni temizlemek istedim onun için mücadele ettim ama o kirli imajda kalayım dedi sonuç ortadaSen birde arka planda dönenleri görsen nr kadar sevdiğimi görürdün senin gibi peşinden sürüklenmedim![]()
Gitti miAy gitmiş insanın arkasından konuşmayın ya . Gittim hala hakkımda konuşuluyor der kendini yüceltmeye falan kalkar![]()
En nihayetinde kirli olan bunu yaşam tarzı haline getiren ve bir başkası aklamaya çalıştıkça yine çamura bulanan bişeyi temizlemek ne yazık ki imkansızSürüklenmedim onu o kirli imajıni temizlemek istedim onun için mücadele ettim ama o kirli imajda kalayım dedi sonuç ortada![]()
Tamam şimdi hadi yatağına geç. Uyku vakti. Sabah erken kalkıp okula gidiyorsun tamam yavrucum.Çok ama bazıları banlanmasaydı iyiydi
İsim alfa kendisş betaTamam şimdi hadi yatağına geç. Uyku vakti. Sabah erken kalkıp okula gidiyorsun tamam yavrucum.![]()
Demo sürüm v.1.0 xkkdkdkİsim alfa kendisş beta![]()
MdmdmdmsnnsDemo sürüm v.1.0 xkkdkdk