Altın Ok Partisi - Resmî Yönetim Duyurusu (2 Kişi İçeride)

Muhammed daban.

Üye
Vatandaş
Başkan Online oyununda faaliyetlerini sürdüren ve millet iradesini temel ilke kabul eden Altın Ok Partisi olarak, teşkilat yapımız ve yönetim kadromuz aşağıda kamuoyunun bilgisine sunulmuştur.

🔷 Parti Yönetim Kadrosu:

Genel Başkan: Kadir Aydın

Genel Başkan Vekili: TOMRİSKATUN

Genel Sekreter: Fırat Yardımcı

Parti Sözcüsü: Muhammed Daban

Genel Başkan Yardımcısı: O A B İ

Ekonomiden Sorumlu: Berkin Bakırel

1. Yönetici: .Emir

Gençlik Kolları Başkanı: Sıraçhan

Kadın Kolları Başkanı: İ D İ L

Yönetim kadromuz, Altın Ok Partisi’nin temel ilkeleri olan adalet, liyakat, halkla bütünleşme ve şeffaf yönetim anlayışı doğrultusunda görevlendirilmiştir.

Amacımız; oyun içerisindeki toplumsal yapıyı güçlendirmek, oyuncular arasında birlik ve dayanışmayı artırmak, etkin bir parti organizasyonu ile hizmet sunmaktır.

🔍 Altın Ok Partisi, istikrarlı duruşunu ve güçlü kadrosunu koruyarak, demokratik değerler doğrultusunda görevini sürdürmeye kararlıdır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Altın Ok Partisi Genel Merkezi

O A B İ

A D İ N🎗️Altın Ok Sözcüsü 57&46.Dnm Meclis Bşk.
Vatandaş
Bizlere güvenlerini bir kez daha tescilleyen Altın Ok Üst Yönetim Kurulu'na teşekkürlerimizi iletiyorum.

Her ne işi yapıyorsak en güzelini yapmak için çıktığımız bu yolda ben ve ekip arkadaşlarım elinden geleni ardına koymayacaktır.

Herkese hayırlı olmasını diliyorum 🙏 ♥️

Fırat 0yardımcı4

🏹Altın okla geldim altın okla giderim 🏹 BAZİD 🕊
Vatandaş
Altın Ok Partisi’nin kıymetli Genel Başkanı, kıymetli Genel Başkan Vekilim ve değerli Yönetim Kurulu ve birlikte görev alacağım tüm dava arkadaşlarım,

Bu kutlu göreve yeniden layık görülmek benim için büyük bir onur ve sorumluluktur.
Güveniniz için yürekten teşekkür ediyorum.🙏🏹

Altın ok'un şerefli makamlarına seçilmiş tüm kıymetli yoldaşlarımı tebrik ederim; her zaman inançla, cesaretle ve sadakatle bu yolda birlikte yürüyeceğiz. Altın Ok’un geleceği bizlerin omuzlarında yükselecek.👏👏

Saygı ve minnetle,
Fırat yardımcı
Altın ok parti sekreteri
Ağrı belediye başkanı