Altın Ok Partisi - Teşekkür Mesajı (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan KadirBey.
  • Başlangıç tarihi
K

KadirBey.

Ziyaretçi
Değerli ALTIN OK parti yönetimi ve değerli üyeleri.

Beni Meclis başkanı adayı olarak gösteren Yönetime bir kez daha teşekkürü bir borç bilir saygılarımı sunarım.

Başkan online ailesi 24. Dönem milletvekili seçimlerini bitirmiş meclisini kurma aşamasındadır. Ben bu seçimde milletvekili seçilen tüm başkanlarımızı tebrik eder başarılarının devamını dilerim.

24. Dönem meclis başkanı adayı olarak Meclisimizi sükûnet ile idare edip her bir konuyu ve sorunu hakkı ve hakkaniyeti ile elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağımdan hiç bir şüpheniz olmasın.

Kişiler şahıslar gelip geçidir, baki olan parti ve dostluklardır.

Meclis başkanı seçimlerinde rakibim olan @0tomris0 başkanımda başarılar dilerim.

Kadir AYDIN

24.Dönem Milletvekili

24.Dönem meclis başkanı adayı

Moderatörün son düzenlenenleri:
F

Fatih Tutuk

Ziyaretçi
Meclis'te hakedene hakettiği muameleyi göstereceğinden hiç şüphem yok kral 😁

Seçiminde başarılar dilerim. Başaracağından kimsenin şüphesi yok 🙌

UmutC31

22.Dönem Meclis Başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Altın OK postlarının altında İvep oyuncuları var dünkü seçimden korkup bizle mi uğraşmaya karar verdiniz anlamış değilim 🤔🤔

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Altın OK postlarının altında İvep oyuncuları var dünkü seçimden korkup bizle mi uğraşmaya karar verdiniz anlamış değilim 🤔🤔
kalın yazmış tamammını ne alaka uyarıyoruz silecekler postu :D iyilikte yaramıyor sizden niye korkalımki :D hele senden hiç korkmam kaçan bir adamla yarışmam bile :D

UmutC31

22.Dönem Meclis Başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ben şerefimle istifa ettim yine olsa yine ederim doğru benimle yarışamazsın çünkü denk değiliz benimle yarışmak için 40 firin ekmek yemen lazım sadece benimle değil Hatta altın ok ile korkmuyorsanız bidaki secimde 8 parti yerine 1 parti olarak karsımıza çıksanıza sağdan soldan oy almayıp secimde yarışsanıza eğer ki korkmuyorsanız bekliyoruz

AG34

38. Dönem Oyun Başkanı
Ben şerefimle istifa ettim yine olsa yine ederim doğru benimle yarışamazsın çünkü denk değiliz benimle yarışmak için 40 firin ekmek yemen lazım sadece benimle değil Hatta altın ok ile korkmuyorsanız bidaki secimde 8 parti yerine 1 parti olarak karsımıza çıksanıza sağdan soldan oy almayıp secimde yarışsanıza eğer ki korkmuyorsanız bekliyoruz
sen kendine hiç oy almadınmı :D Pazarlıklarınızı biliyorsun Sor başkanına söyler sana :D 8 parti değil matematikte yokya 25 parti :D ben buraya tartısmaya gelmedim yazıyı uyarmaya geldim istifa eden şerefli meclis başkanı :)

E

Emirhan'

Ziyaretçi
Hah geldi roblox pro gamer

UmutC31

22.Dönem Meclis Başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
sen kendine hiç oy almadınmı :D Pazarlıklarınızı biliyorsun Sor başkanına söyler sana :D 8 parti değil matematikte yokya 25 parti :D ben buraya tartısmaya gelmedim yazıyı uyarmaya geldim istifa eden şerefli meclis başkanı :)
Ayhan laf kalabalığı yapma secimde tek parti olarak gelinde bize orda cevabınızı verin 8 parti ile bizim dengimiz değilsiniz

AG34

38. Dönem Oyun Başkanı
Ayhan laf kalabalığı yapma secimde tek parti olarak gelinde bize orda cevabınızı verin 8 parti ile bizim dengimiz değilsiniz
8 değil umut 3 partiydik biz :D ve sende tek parti değildi milli birlikler falanlar 1lvlleri kullandırıp partiden atmalar herşeyin farkındayız kendinizi çok zeki zannediyosunuzda sayısız seçim yürüttük bir siz zekisiniz dimi :D

UmutC31

22.Dönem Meclis Başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
8 değil umut 3 partiydik biz :D ve sende tek parti değildi milli birlikler falanlar 1lvlleri kullandırıp partiden atmalar herşeyin farkındayız kendinizi çok zeki zannediyosunuzda sayısız seçim yürüttük bir siz zekisiniz dimi :D
Ayhancim uyan şu uykudan rüyaların seni korkularinin arasına almış uykular haram oldu şarkısı var onu dinlemeni öneririm seni anımsatıyor

AG34

38. Dönem Oyun Başkanı
Ayhancim uyan şu uykudan rüyaların seni korkularinin arasına almış uykular haram oldu şarkısı var onu dinlemeni öneririm seni anımsatıyor
Ben nediyorum bu nediyor ya sen akıllanmazsın gezin buralarda post sizin nasıl olsa hadi iyi günler