Ayhancim bence de burda fazla durma hadi senide gönderelimBen nediyorum bu nediyor ya sen akıllanmazsın gezin buralarda post sizin nasıl olsa hadi iyi günler
Ya umut bu dediğine kendin bile inanmıyorsun Murat başkan biliyor sen anlamazsın sıkıntı yokEee bide şunu diyim sana biz 1 lvl adamları oy kullandırıp partiden atmadık bizim parti sayımız belli biz sizin gibi ittifaklar ve 3 parti olarak çıkmadık elimizden gelenin en iyisini yaptık
Ayhancim bizim partiyi benden iyi mi bilcen konu uzasın diye boşu boşuna laf kalabalığı yapıyorsun bi çıkamadın kapıdan yaYa umut bu dediğine kendin bile inanmıyorsun Murat başkan biliyor sen anlamazsın sıkıntı yok
Ayhancim bizim partiyi benden iyi mi bilcen konu uzasın diye boşu boşuna laf kalabalığı yapıyorsun bi çıkamadın kapıdan ya
Kalın yazmak serbest tamamını büyük yazı ile yazmak yasak hatırlatayım peki büyük yazı yazmak neden yasak?kalın yazmış tamammını ne alaka uyarıyoruz silecekler postuiyilikte yaramıyor sizden niye korkalımki
hele senden hiç korkmam kaçan bir adamla yarışmam bile
![]()
Teşekkür ederim ama. Yine yanıldınsen bana ne kadar “hayır” desende yinede başarılar dilerim .d
Çok teşekkür ederim sayin başkanım değerli abim. Sonuç her ne olursa olsun gönüller bir.pes etmek yok dimdik ayaktayız.
Ya usenmedn bunu mu aradın
içten içe sevdiğinizi bilmez miyim(!) .d rekabet güzeldir hakkınızda hayırlısı olsunYa usenmedn bunu mu aradınsonuçta oylamalar önemli
ama genede beni uyandırdım tebrikler
![]()
Tabi tabi çocuk ölüyoruz sevmekteniçten içe sevdiğinizi bilmez miyim(!) .d rekabet güzeldir hakkınızda hayırlısı olsun