Altın Ok partisi umut ittifakı ayrılış bildirgesi (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Fatih Tutuk
  • Başlangıç tarihi

Memolreis

Güçlü Gelecek Partisi Kurucu
Yasaklı Üye
Vatandaş
Acaba neler yaptınız yine Kimlerin arkasından Kumpas Kurdunuz Yada kimlere Verdiğiniz Sözden caydınız Başkanım birada bu potadan bakın 😃😃😃
Biz Girmedik Davet edildik önemli olan bizim Girmemiz deil Sizin Çıkmanız Başkanım 😃

Berat Koto

48.Dönem Ekonomi Bakanı
Vatandaş
Sonuç olarak Bir Partiyi Ele Almaya çalıştınız yıkmaya çalıştınız Kendinize insanları Düsman olarak Nitelendirip.Haklarini Hiçe Saydıniz Fatih başkanım siz Uzun Vadeli Planların Başkanı siniz Zaten bu İttifak Patlayacakti bunu siz Hep istediniz Verilmiş Sözlerden Kactiniz Ve dahası Bir çok şey Bunları zaten Anlatamassiniz Güzel Bir davranış Burda Bari bunları yapmayın İyi düşünmek lazım ki İyi olsun Bagzi Şeyler Bu arada bana Oyun içi Bı mesaj yazmistınız Dediniz Ki gülücük Girebildinmi Seçimlere Doğru Biz Seçimlere tam Girecetik Birileri Yine Hakkımızda İnsanlara Kötü iftialar atarak İnsanların partimizden Çıkmasını sağlamaktı Her zaman yaptığınız Şey 🌹yinede hakkınızda hayırlısı olsun Biz Kötüluge Kötülük ile cevap vermiyoruz
Hala iftira diye ağlayın Screenshot_2024-04-11-10-40-44-624_com.android.chrome.jpgScreenshot_2024-04-11-10-40-41-020_com.android.chrome.jpg
Sizin bu küçük ufaklığa gelince bizim hakkımızda iftira atıp atıp salladiginiz üyeler size geliyor sonra da niye geldi diyorsunuz çok komik merak etmeyin sonsuza kadar liderim diye adamın sözünü zaten çok ta dikkate almaya gerek yok😁.Siz seçime bile giremediniz çünkü partinizi herkese tanıtacağız hala projeden bahsediyorsun.Ben proje olsam gider partimi açıp ta yeni yol demezdim ve senin o bana yalvardığın liderlik teklifini kabul ederdim etmedim çünkü umrumda olmadı anlaşmazdım BİRLİKTELİK kurduğumuz insalara da benim hakkımda iftira atıp birliğimizi bozmaya çalıştınız merak etme seni bugünlerde de yarınlarda da sevindirmeyeceğiz.

Hasanc57

* İLELEBET ALTIN OK NEFERİ*
48. Dönem Oyun Başkanı
Hakkınızda Hayırlısı Olsun. Başarılar Diliyorum

H

H Ü S E Y İ N

Ziyaretçi
Hayırlı olsun yolunuz açık olsun başkanım☺️🙏🏻