Üzerime atılan şuçlamaları kabul etmiyorum altın ok partisi bana ajan şuçlaması ile yaklaşmıştır siyasi hayatlarında başarılar diliyorum
Haydi sen yoluna devam et bizi satan bizden değildirÜzerime atılan şuçlamaları kabul etmiyorum altın ok partisi bana ajan şuçlaması ile yaklaşmıştır siyasi hayatlarında başarılar diliyorum
Hayatim boyunca hep ajan muamelesi gördüm ilk defa kendisini böyle herkese deşifre eden gördümÜzerime atılan şuçlamaları kabul etmiyorum altın ok partisi bana ajan şuçlaması ile yaklaşmıştır siyasi hayatlarında başarılar diliyorum
İsteyen istediğine gülebilir? Ayrıca senle ilgili birşey değil@B İ L A L komik ne vardi
Anladım kardeşimİsteyen istediğine gülebilir? Ayrıca senle ilgili birşey değil
Ajancık biz de sana hakkımızı helal etmiyoruzBir ajan asla kendini böyle teşrif etmez ben ajan olmadığım için rahatça konuşabiliyor maruzat dile getirebiliyorum altınok partisine hakkımı helal etmiyorum Kadir başkanın da başını yediniz siyasetten anlamaz üç kuruşluk adamlara koskoca parti teslim ettiniz şimdi sen mi yoldasın ben mi yolundayım
Yanarken ağlayan, konuşurken yalan atan sizsinizKendi canları ufacık yansa bile ortalığı veryansın ilan eden altınok Partisi Bugün bilip bilmeden iftira atar olmuş
Kadir'i de al git buralardan..Bir ajan asla kendini böyle teşrif etmez ben ajan olmadığım için rahatça konuşabiliyor maruzat dile getirebiliyorum altınok partisine hakkımı helal etmiyorum Kadir başkanın da başını yediniz siyasetten anlamaz üç kuruşluk adamlara koskoca parti teslim ettiniz şimdi sen mi yoldasın ben mi yolundayım