Altın ok partisindeki görev hayatımın sonuna geldim (1 Kişi İçeride)

BULUT SEFA DÖNMEZ

Yeni Üye
Vatandaş
Üzerime atılan şuçlamaları kabul etmiyorum altın ok partisi bana ajan şuçlaması ile yaklaşmıştır siyasi hayatlarında başarılar diliyorum

BULUT SEFA DÖNMEZ

Yeni Üye
Vatandaş
Bir ajan asla kendini böyle teşrif etmez ben ajan olmadığım için rahatça konuşabiliyor maruzat dile getirebiliyorum altınok partisine hakkımı helal etmiyorum Kadir başkanın da başını yediniz siyasetten anlamaz üç kuruşluk adamlara koskoca parti teslim ettiniz şimdi sen mi yoldasın ben mi yolundayım

SEMİH KARAOĞLU

54. DÖNEM MECLİS BAŞKANI
Vatandaş
Bir ajan asla kendini böyle teşrif etmez ben ajan olmadığım için rahatça konuşabiliyor maruzat dile getirebiliyorum altınok partisine hakkımı helal etmiyorum Kadir başkanın da başını yediniz siyasetten anlamaz üç kuruşluk adamlara koskoca parti teslim ettiniz şimdi sen mi yoldasın ben mi yolundayım
Ajancık biz de sana hakkımızı helal etmiyoruz

Murat Ünlü

FENERBAHÇE 💛💙
Vatandaş
Kadir'i de al git buralardan..