Altın Ok Veda Postu (5 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Büyük Mesut
  • Başlangıç tarihi

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
genel başkan olmasam istifa edip geliyordum

Nereden başvuru yapıyoruz

Ön kayıt ve başvurular 20:00 itibari ile başlayacak.
Katılım için ''Büyük Mesut'' isimli oyuncuya 25 milyon ödeme yapmanız gerekmektedir.
Kontenjanımız sınırlı olup bir an önce başvuru yapmayı unutmayın..

Not: ilk 10 katılımcı arasından kura ile başkan yardımcısı ve parti sözcüsü seçilecektir.

Son düzenleme:
S

S E M İ H

Ziyaretçi
Katılım için ''Büyük Mesut'' isimli oyuncuya 10 milyon ödeme yapmanız gerekmektedir.

Not: ilk 10 katılımcı arasından kura ile başkan yardımcısı ve parti sözcüsü seçilecektir.
hocam hocam parti adı ne olacak

C

CNMERTTs

Ziyaretçi
Katılım için ''Büyük Mesut'' isimli oyuncuya 10 milyon ödeme yapmanız gerekmektedir.

Neden o kadar az ödeme yapıyoruz, bir sıkıntı çıkmasın sonra

Ö Z E R

DAİMA ASİL TÜRK
Vatandaş
Öncelikle Selamun Aleyküm,

Can yoldaşım yol arkadaşım @Fatih TUTUK ile birlikte Altın Ok partisi ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.

@Kadir Aydın 'ın bize tiktok canlı yayında tel abyaddaki karakolda kelepçeyle bağlayıp palaskayla işkence yaptığı suriyeli militan muamelesi yapması ve @Murat Ünlü 'nün Ulus dostu mülteci düşmanı Donald Trump'a yapılan suikast girişiminin videosunu insta storyde kahkalarla paylaşıp Biden'cı tutum sergilemesi bardağı taşıran son damla olmuştur.

Yeni kuracağımız partiyle alakalı gelişmeler önümüzdeki günlerde Kurucu ve Onursal başkanımız @Fatih TUTUK tarafından forum üzerinden kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Dostluğunu bizden eksik etmeyen tüm arkadaşlarımızı yeni oluşumumuza davet ediyor olacağız.

Kalın sağlıcakla.
Yaz beni de 😎