BaşkanOnline’da darbe gerilimi sadece orduda değil, siyasetin merkezinde de hissediliyor!
Kuvvet Komutanlarının yayımladığı darbe muhtırasının ardından, Meclis Başkanı’ndan oldukça sert bir açıklama geldi. Üstelik Meclis Başkanı ile darbeci komutanların aynı partiye mensup olması, gözleri Altın Ok Partisi’ne çevirdi.
Meclis Başkanı’nın Açıklamasından Satır Başları:
Altın Ok Partisi’nde İpler Kopuyor mu?
Meclis Başkanı’nın bu sert çıkışı, aynı partideki darbe destekçileriyle derin bir fikir ayrılığı yaşandığını gösteriyor.
Forumlarda, “Altın Ok’ta çatlak” ve “Demokrasiden yana saf değiştiriyorlar” yorumları hızla yayılıyor.
BaşkanOnline’da hem siyaset, hem askeriye, hem de partiler içi ilişkiler yeni bir döneme giriyor.
Tüm gelişmeler ve perde arkası için takipte kalın!
Kuvvet Komutanlarının yayımladığı darbe muhtırasının ardından, Meclis Başkanı’ndan oldukça sert bir açıklama geldi. Üstelik Meclis Başkanı ile darbeci komutanların aynı partiye mensup olması, gözleri Altın Ok Partisi’ne çevirdi.

- “Beni bilen bilir, 6 Ağustos darbesinde de demokrasiyi savunan tek üst makam bendim; bu darbede de tanklara göğsümü siper edeceğim.”
- “Şimdiye kadar ‘kanka role play yapıyoruz’ dedikleri için sessiz kaldım ama işin rengi değişti. Muhtıra demek, darbe başladı demek.”
- “Yollar ayrılır, herkes doğru bildiğini savunsun. Bu darbenin gerçekleşmemesi için tüm adımları atmaya hazırım. Her şey BaşkanOnline için!”

Meclis Başkanı’nın bu sert çıkışı, aynı partideki darbe destekçileriyle derin bir fikir ayrılığı yaşandığını gösteriyor.
Forumlarda, “Altın Ok’ta çatlak” ve “Demokrasiden yana saf değiştiriyorlar” yorumları hızla yayılıyor.
BaşkanOnline’da hem siyaset, hem askeriye, hem de partiler içi ilişkiler yeni bir döneme giriyor.
Tüm gelişmeler ve perde arkası için takipte kalın!