S
S E M İ H
Ziyaretçi
sen de gelmiş burda adamların bekçisi gibi bekliyor musun ne değişiksin valla çözemedim daha seni
Sus bak sana sinirliyim şuan. Altı üstu bir oyun ya, abartmayın arkadaş ya. Milletin kalbini kırmaya deger mi hiiiyaw ne diyon kadir kimin ne hakkını yemişim ben
Banane hepinizdenbeter olunsen de gelmiş burda adamların bekçisi gibi bekliyor musun ne değişiksin valla çözemedim daha seni
ya boşver bu işleri kadir modumda değilim gel pubgSus bak sana sinirliyim şuan. Altı üstu bir oyun ya, abartmayın arkadaş ya. Milletin kalbini kırmaya deger mi hiii
Şarj dolsun plaese.ya boşver bu işleri kadir modumda değilim gel pubg
Bağımsız bir şekilde sizin nasıl beter olduğunuzu uzaktan izliyoruz.Banane hepinizdenbeter olun
İyi seyirler babacan.Bağımsız bir şekilde sizin nasıl beter olduğunuzu uzaktan izliyoruz.
O yüzden mi teklif getiriyon sonuc alamayınca cikip gidiyorsun jsjsjjsBanane hepinizdenbeter olun
Senin benim kapımda beklemenden iyidir demi.O yüzden mi teklif getiriyon sonuc alamayınca cikip gidiyorsun jsjsjjs
Hdhshshshhshhshs valla haber bekliyorum senden dedim tamam dedin jsjjshshhshs bayramdan sonra görüşürüz dedin sonra reis fatih müsait konuşalım mı diye sen yazdın jsjsjsjjsjsSenin benim kapımda beklemenden iyidir demi.
Emirhan aynen sen haklisin hadi. Burda ki herkes okusunda senin parti meydancilıgi yaptigini anlamasinlarHdhshshshhshhshs valla haber bekliyorum senden dedim tamam dedin jsjjshshhshs bayramdan sonra görüşürüz dedin sonra reis fatih müsait konuşalım mı diye sen yazdın jsjsjsjjsjs
Kadircim buraya şıhda getirsem sen yine kendi bildiğini yaparsin o yuzden hadi hayırlı geceler sana kendine iyi bakEmirhan aynen sen haklisin hadi. Burda ki herkes okusunda senin parti meydancilıgi yaptigini anlamasinlar
ByeKadircim buraya şıhda getirsem sen yine kendi bildiğini yaparsin o yuzden hadi hayırlı geceler sana kendine iyi bak
Hdhshshshhshhshs valla haber bekliyorum senden dedim tamam dedin jsjjshshhshs bayramdan sonra görüşürüz dedin sonra reis fatih müsait konuşalım mı diye sen yazdın jsjsjsjjsjs
Haberi var bosuna etiket atma jsjsjsjhsjshSenin yazdıklarından bahsedelim mi?
Mesela instagram üzerinden yönetime yazıp Göktürk partisini kapattırmak için multi hesap şikayet lerinden veyahut Göktürk partisini kapattırınca üyeleri bölüşme fikirlerinden
Hala midemiz bulanıyor leş ittifakından affet
@Semihh
Birde önleme vermişler, onden haber edip milleti çember isine almislarHaberi var bosuna etiket atma jsjsjsjhsjsh
haberim var sonuç ne ona bak Göktürk hâlâ rekor kırıyorSenin yazdıklarından bahsedelim mi?
Mesela instagram üzerinden yönetime yazıp Göktürk partisini kapattırmak için multi hesap şikayet lerinden veyahut Göktürk partisini kapattırınca üyeleri bölüşme fikirlerinden
Hala midemiz bulanıyor leş ittifakından affet
@Semihh
Göktürk dersen ittifakinizi asagilamis olursun. Göktürk değil, anla ittifaki demen lazım.haberim var sonuç ne ona bak Göktürk hâlâ rekor kırıyor