Anka İttifakı'ndan Çekilme Bildirisi (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan CNMERTTs
  • Başlangıç tarihi
S

S E M İ H

Ziyaretçi
sen de gelmiş burda adamların bekçisi gibi bekliyor musun ne değişiksin valla çözemedim daha seni

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Hdhshshshhshhshs valla haber bekliyorum senden dedim tamam dedin jsjjshshhshs bayramdan sonra görüşürüz dedin sonra reis fatih müsait konuşalım mı diye sen yazdın jsjsjsjjsjs
Emirhan aynen sen haklisin hadi. Burda ki herkes okusunda senin parti meydancilıgi yaptigini anlamasinlar 😂

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Hdhshshshhshhshs valla haber bekliyorum senden dedim tamam dedin jsjjshshhshs bayramdan sonra görüşürüz dedin sonra reis fatih müsait konuşalım mı diye sen yazdın jsjsjsjjsjs

Senin yazdıklarından bahsedelim mi? 🤣
Mesela instagram üzerinden yönetime yazıp Göktürk partisini kapattırmak için multi hesap şikayet lerinden veyahut Göktürk partisini kapattırınca üyeleri bölüşme fikirlerinden 🤣

Hala midemiz bulanıyor leş ittifakından affet 🤣

@Semihh

E

Emirhan'

Ziyaretçi
Mesela instagram üzerinden yönetime yazıp Göktürk partisini kapattırmak için multi hesap şikayet lerinden veyahut Göktürk partisini kapattırınca üyeleri bölüşme fikirlerinden 🤣

@Semihh
Haberi var bosuna etiket atma jsjsjsjhsjsh

S

S E M İ H

Ziyaretçi

@Semihh
haberim var sonuç ne ona bak Göktürk hâlâ rekor kırıyor

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
haberim var sonuç ne ona bak Göktürk hâlâ rekor kırıyor
Göktürk dersen ittifakinizi asagilamis olursun. Göktürk değil, anla ittifaki demen lazım.

He eger ki dersen anka ittifakında söz sahibi gokturkdur, Göktürk ne derse o olur. O zaman tamam Göktürke tebrikler deriz