M
MAGARSUS
Ziyaretçi
Matematik üstadı birisine karşı savaşmak zor oldu gerçekten
10 yıllık siyasetçi birisinin hesapları zorladı
Ama biz siyaset üstü bir anlayış sergiledik ( Sanırım böyle deniyordu)
He birde konuştuklarımız aramızda kalırsa iyi olur arkadaşlar
Şimdi gelelim sadede @Ayhangünerr kardeşim mücadelen uykusuzluğun ekibinin ve tüm ittifakının çabaları emekleri için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bir nebze olsun faydam dokunduysa benimde ne mutlu bana . Bundan sonra başkanlığında sana başarılar diliyorum . Sorunsuz bir başkanlık dönemi geçirmen dileğiyle
Sahneye davetlileri alıyoruz
Öncelikle kusura bakma kardeşim madem hain damgası yedin seni buraya eklemek zorundaydım @M-D
Burak kardeşim gerçekten yaşlanmışsın ama paslanmamışsın tebrik ediyorum @BurakAtak
Ayhan kardeşim seni ekledik ama biraz yüzün gülsün artık boynun yok gibi duruyorsun @Ayhangünerr
Ahmet başkanım her zamanki gibi karizma duruyor @Ahmet Erol
Teşkilata bir kadın başkan lazımdı herkes gerçek demir leydiyi görsün ve tanısın o zaman @Kafirya (bu arada güneşimi kapatmışsın biraz çekil )
Beni zaten söylemeye gerek yok bilen bilir bilmeyen bilmesede olur
Ayrıca bu karede olmak istemeyen @Fettah Özdemir , Emirhan , @KURT 77 (zaten istesende koymam) Arkadaşları kınıyorum
Son Olarak Unutmayın Teşkilat Sizi Bulur
10 yıllık siyasetçi birisinin hesapları zorladı
Ama biz siyaset üstü bir anlayış sergiledik ( Sanırım böyle deniyordu)
He birde konuştuklarımız aramızda kalırsa iyi olur arkadaşlar
Şimdi gelelim sadede @Ayhangünerr kardeşim mücadelen uykusuzluğun ekibinin ve tüm ittifakının çabaları emekleri için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bir nebze olsun faydam dokunduysa benimde ne mutlu bana . Bundan sonra başkanlığında sana başarılar diliyorum . Sorunsuz bir başkanlık dönemi geçirmen dileğiyle
Sahneye davetlileri alıyoruz
Öncelikle kusura bakma kardeşim madem hain damgası yedin seni buraya eklemek zorundaydım @M-D
Burak kardeşim gerçekten yaşlanmışsın ama paslanmamışsın tebrik ediyorum @BurakAtak
Ayhan kardeşim seni ekledik ama biraz yüzün gülsün artık boynun yok gibi duruyorsun @Ayhangünerr
Ahmet başkanım her zamanki gibi karizma duruyor @Ahmet Erol
Teşkilata bir kadın başkan lazımdı herkes gerçek demir leydiyi görsün ve tanısın o zaman @Kafirya (bu arada güneşimi kapatmışsın biraz çekil )
Beni zaten söylemeye gerek yok bilen bilir bilmeyen bilmesede olur
Ayrıca bu karede olmak istemeyen @Fettah Özdemir , Emirhan , @KURT 77 (zaten istesende koymam) Arkadaşları kınıyorum
Son Olarak Unutmayın Teşkilat Sizi Bulur
Moderatörün son düzenlenenleri: