Teşekkür eder ofisimde kahveye beklerim.Tebrik eder, yeni görevinizde başarılar dilerim.
-Yeniden Doğuş Partisi Parti Sözcüsü Ardilla
Elimden gelenin en iyisini yapacağım şüpheniz olmasın.Bakalım Yeni görevinde inşallah yeni güzelliklerle ülkemizi ekonomisini kaldırırsınız
Aynen arda sen milletin karısını kızını kahveye çağırmayı iyi bilirsinTeşekkür eder ofisimde kahveye beklerim.
Ne demek istiyorsun???Aynen arda sen milletin karısını kızını kahveye çağırmayı iyi bilirsin
Sen anladın benim ne demek istediğimi anlamadıysan farklı yerlerde anlatabilirimNe demek istiyorsun???
burada anlat bir laf söyledin devamını getirSen anladın benim ne demek istediğimi anlamadıysan farklı yerlerde anlatabilirim
Discordunu söyleburada anlat bir laf söyledin devamını getir
burada söyleDiscordunu söyle
Burak kardeşim kibar dili varmıyor açık açık söylemeye şuan laf attıklarindan birine yazdığın şeyi söylüyorburada söyle
o zaman konusunu bile açmayacak madem kibar dili varmıyorsa.Burak kardeşim kibar dili varmıyor açık açık söylemeye şuan laf attıklarindan birine yazdığın şeyi söylüyor
Seninde delikanlılığın varıyorsa discordunu atarsın yoksa mahrum kalırsın ardacığımo zaman konusunu bile açmayacak madem kibar dili varmıyorsa.
Sen yaparken utanmadin mio zaman konusunu bile açmayacak madem kibar dili varmıyorsa.
Seninde delikanlılığın varıyorsa discordunu atarsın yoksa mahrum kalırsın ardacığım
Bir derdiniz varsa ya da bir somut deliliniz burada paylaşın böyle insanları zan altında bırakmayın ayrıca @burakustun birisinin delikanlılığını sorgulamak senin haddine değil.Sen yaparken utanmadin mi
He utanmam yok diyorsun haBir derdiniz varsa ya da bir somut deliliniz burada paylaşın böyle insanları zan altında bırakmayın ayrıca @burakustun birisinin delikanlılığını sorgulamak senin haddine değil.
Yok benim haddime varmı başka bir soruBir derdiniz varsa ya da bir somut deliliniz burada paylaşın böyle insanları zan altında bırakmayın ayrıca @burakustun birisinin delikanlılığını sorgulamak senin haddine değil.
Yok benim haddime varmı başka bir soru
Somut belgeniz varsa yollayın yoksa konusunu bile açmayın şimdi buradan gidin.He utanmam yok diyorsun ha
Şu oyunda bi bitmedi senin gibiler nasıl bir ortam oldu ne ayakcisi bitiyor ne kahvecisi tövbe yarabbi