Artvinli Vatandaşlarımızla İlgili Projelerimiz! (1 Kişi İçeride)

ahmetoztrx

Artvin Belediye Başkanı & Bozkurt Harekat Sözcüsü
Vatandaş
Sevgili Artvinli Vatandaşlarımız;
Artvin Belediye Başkanı olarak Belediyemizin ilk projesini sizlere duyurmaktan şeref duyarım.

Her gün şehrimizde bulunan vatandaşlarımızdan birisine o gün oyuna giriş yapma şartıyla çark sistemi kullanarak günlük 50 Milyon Oyun Parası verilecektir. Halkımızı ticarete, şehrimizi iyileştirmek için çalışmaya teşvik etmek amacıyla ilk projemizi yarından itibaren yürürlülüğe sokuyorum.

-Artvin Belediye Başkanı ahmetoztrx

O A B İ

A D İ N🎗️Altın Ok Sözcüsü 57&46.Dnm Meclis Bşk.
Vatandaş
Sevgili Artvinli Vatandaşlarımız;
Artvin Belediye Başkanı olarak Belediyemizin ilk projesini sizlere duyurmaktan şeref duyarım.

Her gün şehrimizde bulunan vatandaşlarımızdan birisine o gün oyuna giriş yapma şartıyla çark sistemi kullanarak günlük 50 Milyon Oyun Parası verilecektir. Halkımızı ticarete, şehrimizi iyileştirmek için çalışmaya teşvik etmek amacıyla ilk projemizi yarından itibaren yürürlülüğe sokuyorum.

-Artvin Belediye Başkanı ahmetoztrx
Artvinin yüzüne şans güldü🙏🙏 Güzel projeniz için tebrikler. Başarılarınızın devamını dilerim

Penguen Avni

Binbaşı Kinder Pinguin
Vatandaş
Sayın Ahmet Bey Artvin Vatandaşlığı almak istiyorum ama nüfus müdürlüğü sorun çıkarıyor bizim şu işi cozuverseniz

O A B İ

A D İ N🎗️Altın Ok Sözcüsü 57&46.Dnm Meclis Bşk.
Vatandaş
Akımınıza bende katılıyorum kıymetli başkanım. Limitimin boşta olduğu her gün çark çevirip 57. Dönemde Tasarı sunanlar arasından kazanan kişiye 50M ikramiye göndereceğim.

İlk çekilişin kazananı @Sırachan başkanım birazdan ödülünüzü aktarıyorum.

Ekli dosyalar

• Screenrecorder-2025-06-25-00-19-02-797.mp4
    26.5 MB · Görüntüleme: 0
  • IMG_20250625_002422.jpg
    IMG_20250625_002422.jpg
    242.8 KB · Görüntüleme: 3