Artvinli Vatandaşlarımızla İlgili Projelerimiz! (1 Kişi İçeride)

ahmetoztrx

Artvin Şehir Valisi & Bozkurt Harekat Sözcüsü
Vatandaş
Sevgili Artvinli Vatandaşlarımız;
Artvin Belediye Başkanı olarak Belediyemizin ilk projesini sizlere duyurmaktan şeref duyarım.

Her gün şehrimizde bulunan vatandaşlarımızdan birisine o gün oyuna giriş yapma şartıyla çark sistemi kullanarak günlük 50 Milyon Oyun Parası verilecektir. Halkımızı ticarete, şehrimizi iyileştirmek için çalışmaya teşvik etmek amacıyla ilk projemizi yarından itibaren yürürlülüğe sokuyorum.

-Artvin Belediye Başkanı ahmetoztrx

O A B İ

A D İ N🎗️ Parti Sözcüsü 57&46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Sevgili Artvinli Vatandaşlarımız;
Artvin Belediye Başkanı olarak Belediyemizin ilk projesini sizlere duyurmaktan şeref duyarım.

Her gün şehrimizde bulunan vatandaşlarımızdan birisine o gün oyuna giriş yapma şartıyla çark sistemi kullanarak günlük 50 Milyon Oyun Parası verilecektir. Halkımızı ticarete, şehrimizi iyileştirmek için çalışmaya teşvik etmek amacıyla ilk projemizi yarından itibaren yürürlülüğe sokuyorum.

-Artvin Belediye Başkanı ahmetoztrx
Artvinin yüzüne şans güldü🙏🙏 Güzel projeniz için tebrikler. Başarılarınızın devamını dilerim

Penguen Avni

Avni'nin mükemmel değişimi
Vatandaş
Sayın Ahmet Bey Artvin Vatandaşlığı almak istiyorum ama nüfus müdürlüğü sorun çıkarıyor bizim şu işi cozuverseniz

O A B İ

Vatandaş
Akımınıza bende katılıyorum kıymetli başkanım. Limitimin boşta olduğu her gün çark çevirip 57. Dönemde Tasarı sunanlar arasından kazanan kişiye 50M ikramiye göndereceğim.

İlk çekilişin kazananı @Sırachan başkanım birazdan ödülünüzü aktarıyorum.

Ekli dosyalar

• Screenrecorder-2025-06-25-00-19-02-797.mp4
    26.5 MB · Görüntüleme: 2
  • IMG_20250625_002422.jpg
    IMG_20250625_002422.jpg
    242.8 KB · Görüntüleme: 7

O A B İ

Vatandaş
Bugün ki Tasarı ödülünü @doruk. SSivaslı58 vekilimiz kazanmıştır. Hayırlı olsun 🙏 50M birazdan yollanacaktır.

Ekli dosyalar

• Screenrecorder-2025-06-25-19-55-58-626.mp4
    25.3 MB · Görüntüleme: 0

O A B İ

Vatandaş
Tek isteğim öyle bir sisteme oturtalım ki meclisi hic bilmeyen birini bile meclis başkanı yapsak sorun olmasın. Yağ gibi aksın gitsin. İnşallah muvaffak oluruz. Çalışmayan bir mecliste oyundan zevk almamız mümkün değil