Sen bi hiçsin zaten kendini kıyaslama benlesenin gibi havalı birinin yanında ben neyim ya
Sen bi hiçsin zaten kendini kıyaslama benlesenin gibi havalı birinin yanında ben neyim ya
Şuan çok çok daha havalı oldun ben senle yarışamam kb ilgi verinnn metineee maşkamxoakdşöakdkamxmwkdSen bi hiçsin zaten kendini kıyaslama benle
Çok gerginsin kadircan, uzun zaman sonra seçim kazanınca ters tepki yaptı galibaPepe aç izle hadi
Bu şakalarını ilkokulda ders kitaplarına eklemeleri lazım hemde en acilindenŞuan çok çok daha havalı oldun ben senle yarışamam kb ilgi verinnn metineee maşkamxoakdşöakdkamxmwkd
Bu şakalarını ilkokulda ders kitaplarına eklemeleri lazım hemde en acilinden
Gidin başka yerde konuşun sinirim bozulduŞuan çok çok daha havalı oldun ben senle yarışamam kb ilgi verinnn metineee maşkamxoakdşöakdkamxmwkd
Satılıkmıydı kiralamışlardı diye duydumsipanı kim sattı
çok mu beğendinBu şakalarını ilkokulda ders kitaplarına eklemeleri lazım hemde en acilinden
sipanı kim sattı
ismail satmış diyorlarSatılıkmıydı kiralamışlardı diye duydum
asdasdasdasdÃmer iyi çocuktu ama fena bir kusuru vardı | Ezel #shorts
Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın:https://www.youtube.com/channel/UC82UK_P4DuDZ42Q0SHcey1w/joinÖnce Ömer vardı. Ailesiyle birlikte küçük, ba...youtube.com
Efe boş iddialara iftiralara devam mıismail satmış diyorlar
Sormak lazım @İSMAİL GÜNEŞ ?ismail satmış diyorlar
İsmail in adam sattığını nerde gördün efeismail satmış diyorlar
Seviyo arkadaşEfe boş iddialara iftiralara devam mı
noldu sizin boz ajans çöktümü verilerde asdasfsdfsdgsdEfe boş iddialara iftiralara devam mı
adammmmmmm o zaman kim iso sen bilirsinİsmail in adam sattığını nerde gördün efe