Asil Türk Geri Döndü (3 Kişi İçeride)

C E M

🇹🇷 DAİMA ASİL TÜRK 🇹🇷 Parti Sözcüsü
Vatandaş
Biz küllerimizden doğuyoruz. Unutanlara hatırlatalım: Bu millet, her defasında yeniden ayağa kalktı. Bizi unutmaya kalkanlar, dönüşümüzü unutamayacaklar. Asil Türk geri dönüyor; hem sesiyle hem iradesiyle. Yolumuz açık, yönümüz belli. Kimin ne yaptığı değil, bizim ne zaman harekete geçtiğimiz önemli.

Çünkü biz susarız, sabrederiz; ama unutmayız. Tarih boyunca nice fırtınalar gördük, her birinden daha güçlü çıktık. Şimdi yeniden zamanı geldi: Karanlığı yaran ışık gibi, sessizliği bozan haykırış gibi dönüyoruz. Bu sadece bir dönüş değil; geçmişin izlerini taşıyan, geleceği inşa edecek bir adım.

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Biz küllerimizden doğuyoruz. Unutanlara hatırlatalım: Bu millet, her defasında yeniden ayağa kalktı. Bizi unutmaya kalkanlar, dönüşümüzü unutamayacaklar. Asil Türk geri dönüyor; hem sesiyle hem iradesiyle. Yolumuz açık, yönümüz belli. Kimin ne yaptığı değil, bizim ne zaman harekete geçtiğimiz önemli.

Çünkü biz susarız, sabrederiz; ama unutmayız. Tarih boyunca nice fırtınalar gördük, her birinden daha güçlü çıktık. Şimdi yeniden zamanı geldi: Karanlığı yaran ışık gibi, sessizliği bozan haykırış gibi dönüyoruz. Bu sadece bir dönüş değil; geçmişin izlerini taşıyan, geleceği inşa edecek bir adım.
Başarılar dilerim dostlar. Hakkınızda hayırlısı neyse, kolayca olsun.. 🌹

KutAydin3198

GÖKTÜRK Gönüllüsü | Diyarbakır Valisi
Vatandaş
Tekrardan hoş geldiniz başkanım, sizleri yeniden aramızda görmek çok büyük şeref. 🙂

Konudan bağımsız, partinizin çok değerli bir üyesi ve yöneticisi olan @Emil Aliyev Başkanımız ile beraber Diyarbakır' ı an itibariyle ilk 5' e soktuk, buradan kendisine emekleri için teşekkür etmek isterim.

İyi oyunlar, saygılar.

Hüseyin Ekmel Cengiz

Yeni Üye
Vatandaş

YAŞASIN ASİL TÜRKLER 🇹🇷
Hepiz için hayırlısı olsun.
ASİL TÜRKLER yeni gelmedi, geri geldi……

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Kuruluşumuzun yıl dönümünde yeniden bir başlangıç yaparak köklerimize sıkıca bağlı kalarak yola çıkmış bulunuyoruz.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Asil Türk partisine gönül vermiş,daha önce birlikte yol yürüdüğümüz tüm dostları yuvaya geri dönmeye davet ediyorum.