Nerde hani ne zaman yemisimYanlışın var darbe yiyen sensin ben değil

Nerde hani ne zaman yemisimYanlışın var darbe yiyen sensin ben değil
Kadir A. Diye biri yapıcakmışDarbe mi oldu? Kim yaptı darbeyi
Sjkskddkdkdmdldmd
Sabahta söylediğim gibi gözü yiyen yaparDarbe mi oldu? Kim yaptı darbeyi
Siz hiç düşünmeden cinsiyet ayrımcılığı yaparak ya da insanlara küçümseyerek yaklaştıkça istersem 100 kere çevremi değiştiriyim sizlerin zihni hep aynı tas aynı hamam olarak kalacak. Dediğim gibi imkanınız var zamanınız var istediğiniz gibi darbe yapabilirsiniz.
Görüşmek üzere![]()
Bu ne alaka Semih. Darbe girişimi mi oldu?
Bu ne alaka Semih. Darbe girişimi mi oldu?
Olmadı işte wikiye göre gkb alınmalı görevdenBu ne alaka Semih. Darbe girişimi mi oldu?
Yapan yapsın abicim de , sizde ki bu tantanayı anlamadım sksksksSabahta söylediğim gibi gözü yiyen yapar![]()
Açıkcası umrumda değilsinCinsiyet ayrımcılığını yapana konuş bunları. Muhattabın kimse ona konuş ki çoluk çocuk demeyeyim bir daha sana![]()
Hiç sorma ya. Adamlar darbe senaryosu konusundan bahsediyor. Ama konu başlığı atama itirazVeya genelkurmay Başkanı böyle birşey mi söyledi?
Eren aklı bunlar eren![]()
Hiç sorma ya. Adamlar darbe senaryosu konusundan bahsediyor. Ama konu başlığı atama itiraz![]()
Ya Fatih kim senden niye korksun rollenme bu kadarKorku belirli bir ağrı veya tehdit olarak algılanan bir olay sonucunda, uyarıcı bir tepki olarak ortaya çıkan yaşamsal bir tepkidir. Korku görünüşte evrensel bir duygudur. Herkes bilinçli veya bilinçsiz bir şekilde çeşitli korkulara kapılabilir.
Başkan iyi misiniz? O Kuvvet Komutanı Genel Kurmay Başkanı'na atandığından beridir hadi darbe yapalım mı diye burada söylenip durdu, sonrasında ise eğerki yaparsanız yanınızda dururum ancak bana rüşvet verirseniz ben yanınızda dururum diyor. Wikiye göre Gkb dışında bir oyuncu oyun yönetimine bizzati bu durumları söylemesi gerekiyor. Burada hiçbir sorun yok görevden alabilir. Ortada daha bir girişim yok. Bunun son kararını tabiiki de oyun yönetimi karar verecektir. Zaten orada dediği de girişim senaryosunda kalır deniliyor siz girişim olmadı diyorsunuz burada bir çelişki oluşturuyor.Olmadı işte wikiye göre gkb alınmalı görevden![]()
Ben korktum şahsen tüh fatih 5998. Kez makam aldıYa Fatih kim senden niye korksun rollenme bu kadar![]()