Atama İtirazı (1 Kişi İçeride)

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Siz hiç düşünmeden cinsiyet ayrımcılığı yaparak ya da insanlara küçümseyerek yaklaştıkça istersem 100 kere çevremi değiştiriyim sizlerin zihni hep aynı tas aynı hamam olarak kalacak. Dediğim gibi imkanınız var zamanınız var istediğiniz gibi darbe yapabilirsiniz.

Görüşmek üzere ☺️

Cinsiyet ayrımcılığını yapana konuş bunları. Muhattabın kimse ona konuş ki çoluk çocuk demeyeyim bir daha sana 😉

Ş İ M A L

🙆🏼‍♀️
Vatandaş
Cinsiyet ayrımcılığını yapana konuş bunları. Muhattabın kimse ona konuş ki çoluk çocuk demeyeyim bir daha sana 😉
Açıkcası umrumda değilsin 😅 çoluk çocuk demen bana bir şey kaybettirmez ha sana kazandırır mı evet bir şey yaptım ben büyüğüm diye kendini avutursun .

İyi oyunlar iyi görevler diliyorum sana 🤭

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Hiç sorma ya. Adamlar darbe senaryosu konusundan bahsediyor. Ama konu başlığı atama itiraz 😀😀

Korku belirli bir ağrı veya tehdit olarak algılanan bir olay sonucunda, uyarıcı bir tepki olarak ortaya çıkan yaşamsal bir tepkidir. Korku görünüşte evrensel bir duygudur. Herkes bilinçli veya bilinçsiz bir şekilde çeşitli korkulara kapılabilir.

Semih.

44. & 55.Dönem Milli Savunma Bakanı🪖
Vatandaş
Korku belirli bir ağrı veya tehdit olarak algılanan bir olay sonucunda, uyarıcı bir tepki olarak ortaya çıkan yaşamsal bir tepkidir. Korku görünüşte evrensel bir duygudur. Herkes bilinçli veya bilinçsiz bir şekilde çeşitli korkulara kapılabilir.
Ya Fatih kim senden niye korksun rollenme bu kadar 🤣🤣

Berkin Bakırel

Altın Ok Partisi Gönüllüsü
Vatandaş
Olmadı işte wikiye göre gkb alınmalı görevden 😁
Başkan iyi misiniz? O Kuvvet Komutanı Genel Kurmay Başkanı'na atandığından beridir hadi darbe yapalım mı diye burada söylenip durdu, sonrasında ise eğerki yaparsanız yanınızda dururum ancak bana rüşvet verirseniz ben yanınızda dururum diyor. Wikiye göre Gkb dışında bir oyuncu oyun yönetimine bizzati bu durumları söylemesi gerekiyor. Burada hiçbir sorun yok görevden alabilir. Ortada daha bir girişim yok. Bunun son kararını tabiiki de oyun yönetimi karar verecektir. Zaten orada dediği de girişim senaryosunda kalır deniliyor siz girişim olmadı diyorsunuz burada bir çelişki oluşturuyor.