Üye iki oy kullanmış konudan konuya atlıyorsun anlattıklarına göre bizden önce senin itiraz etmen lazım @E Y M E N B S M
Yav çocuk adam bak , ben ne konusuom Sen ne konusuon. Anlaşıldı seninle tartışmaya gerek yok alakasız konulara giriyorsun. Tabı sende haklısın kapasite meselesi bunlarYaw bak sana diyorum ben kendim yaptığımdan eminim her şeyi, hadi sende bul oyunu bırakacam
@BaşkanOnline ❗️Üye iki oy kullanmış konudan konuya atlıyorsun anlattıklarına göre bizden önce senin itiraz etmen lazım @E Y M E N B S M
E acikla diyorsun ya bana ablan yapmıştır, kadir ?Yav çocuk adam bak , ben ne konusuom Sen ne konusuon. Anlaşıldı seninle tartışmaya gerek yok alakasız konulara giriyorsun. Tabı sende haklısın kapasite meselesi bunlar
Bundan sonra Benimle konuşmak için randevu talep edeceksin. Seviyemi aşağıya dusuremem artık. Hadi işine bak şimdi senE acikla diyorsun ya bana ablan yapmıştır, kadir ?
Randevu talep etmek mi? İşinizi düzeltmekle ilgilenin, ben kendi işime bakarım.Bundan sonra Benimle konuşmak için randevu talep edeceksin. Seviyemi aşağıya dusuremem artık. Hadi işine bak şimdi sen
Şimdi değil biz demeden itiraz etmen lazım bundan sonra itiraz etmen senin bugüne kadar savunduğun her şeyi boşa çıkarır.
Yine darbe oldu sandım
🫠Yine darbe oldu sandım