gerçekler sana çok dokunuyor ayhan bey pardon gerçekler değil hırs, ego ve güç zehirlenmesi iyi gecelerDalganı geç gerçekler acıdır.![]()
gerçekler sana çok dokunuyor ayhan bey pardon gerçekler değil hırs, ego ve güç zehirlenmesi iyi gecelerDalganı geç gerçekler acıdır.![]()
Biz varken 70 olan oy biran 20 ye düştü buda acı gerçekler size iyi geceler He bu arada İVEP ismini de değitirmenizi tavsiye ederim. Çünkü bu kadar aşağı sıralamalarda kalan bir parti değildi.her gün para desteği göndermemiz dışında sorun yok gerçi sen varkende diğer partilerden istiyorlardı .d
yazdığımı okuduysan ya anlamadın yada işine geldiği gibi anlıyorsun gülümEn son kanıt gösteriyordun sen oraya mi takıldın![]()
hallederiz be ayhan düşmekte kalkmakta varBiz varken 70 olan oy biran 20 ye düştü buda acı gerçekler size iyi geceler He bu arada İVEP ismini de değitirmenizi tavsiye ederim. Çünkü bu kadar aşağı sıralamalarda kalan bir parti değildi.
Parti kurmak için izni bizden alırdın kendini bu kadar da üstün görme bence tepetaklak olursun sonra bu kadar hırs iyi değilBiz varken 70 olan oy biran 20 ye düştü buda acı gerçekler size iyi geceler He bu arada İVEP ismini de değitirmenizi tavsiye ederim. Çünkü bu kadar aşağı sıralamalarda kalan bir parti değildi.
Bakacağız ve göreceğizhallederiz be ayhan düşmekte kalkmakta var![]()
dişe diş başa başBakacağız ve göreceğizHodri meydan
Reis senide doldurmuşlar ne diyim ben sana eyvallah bizden olsun ben senden parti kurmak için izinde aldığımı asla hatırlamıyorumParti kurmak için izni bizden alırdın kendini bu kadar da üstün görme bence tepetaklak olursun sonra bu kadar hırs iyi değil![]()
He ahmet aldıysa onu bilmemReis senide doldurmuşlar ne diyim ben sana eyvallah bizden olsun ben senden parti kurmak için izinde aldığımı asla hatırlamıyorum![]()
İnan ki baştan sona okudum yok kanıt bulamadım discorddan mi atmayı düşünürsün yoksa buradan mıyazdığımı okuduysan ya anlamadın yada işine geldiği gibi anlıyorsun gülüm![]()
Bensizde yapamıyorsun vallaHe ahmet aldıysa onu bilmem![]()