C
Seçimi kaybeden sabrı bey bunalıma girdi![]()
Seçimi kaybeden sabrı bey bunalıma girdi![]()
Birileri bisey demişti Kurt ne demişlerdi Hatırlamıyorum sjsjjss
Derrrrrleeer derler aman bunlar dan bezdik derler derler sonrada giderlerBirileri bisey demişti Kurt ne demişlerdi Hatırlamıyorum sjsjjss![]()
Reçetene 2 gün istirahat yazıyorum dinlen gelDerrrrrleeer derler aman bunlar dan bezdik derler derler sonrada giderler![]()
Arkadaşlar Rehavete KatılmayalımDerrrrrleeer derler aman bunlar dan bezdik derler derler sonrada giderler![]()
Ahahahahhaha galiba sistem bozuk bizimkiler atıyor ama karşı taraf yükseliyorArkadaşlar Rehavete Katılmayalım
Oy yüzdeliklerini Takip Ediyorum
Sjsjsjsjs![]()
Yada sistem Hatası VarAhahahahhaha galiba sistem bozuk bizimkiler atıyor ama karşı taraf yükseliyor![]()
Ahhaahhahahahaha sus sus güldümOnu bilmiyorum ama partilerimizde sızma Olabilir sjsjjs Kurt konuşturma beni gece gece![]()
Simdi Yine Uyuyorum Kurt Geldiğimde Hakkımda Bisey duyarsam Daha Fazlasını Anlatırım Sana Hemde KanıtlıAhhaahhahahahaha sus sus güldüm![]()
🫢🫢🫢🫢🫢Simdi Yine Uyuyorum Kurt Geldiğimde Hakkımda Bisey duyarsam Daha Fazlasını Anlatırım Sana Hemde Kanıtlı![]()
Ya çıkıp Dediği laflarindan Dolayı Özür Dileyecek Konu Kapanacak Yada Ben Kanıtlı Kanıtlı Gelirim sjsjsjjs hadi iyi geceler