Aman aman herkes azerice öğrenmiş
Varlığımız əbədi olsunTəşəkkür edirəm brat çox sağ ol
Hayırlı olsun başkanımSaygıdeğer Azerbaycanlı ve Türk kardeşlerim,
Bugün, birlik ve beraberlik ruhuyla dolu yeni bir döneme adım atıyoruz. Azerbaycan Türk Birliği Partisi olarak, ortak kültürümüzü, tarihimizi ve değerlerimizi temel alarak bir araya geliyoruz. Birlikte daha güçlü, daha adil, ve daha müreffeh bir gelecek inşa etmek için yola çıkıyoruz. Hep birlikte omuz omuza, Azerbaycan Türk Birliği'ni güçlendireceğiz. Hoş geldiniz!
#SenYoksanBirEksiğimizVar#varolsunkardeşlik
Ekli dosyayı görüntüle 12374
Sadece Azerice değil. Türk dillerini öğrenmek gerek. Ah ah o Göktürk zamanları yok mu...Aman aman herkes azerice öğrenmiş
Ayrıca Azerice değil. Azerbaycan DiliAman aman herkes azerice öğrenmiş
İkiside aynı şey arda termi ile 1ene çok maruz kaldım ahshsjAyrıca Azerice değil. Azerbaycan Dili
Aslında değil. Mesela Irk olarak bakıldığında bile Rahmetli Ganire Paşayeva ve Azerin çoğu yerde belirtiyor.İkiside aynı şey arda termi ile 1ene çok maruz kaldım ahshsj
Ben bir ayrım göremiyorum ama sadece dil olarak dedik zaten bizim kardeş partimiz hep bizden çıkma ayrım yapmadığımızı iyi bilirler bizden biriler onlardaAzerbaycanlı ve Türk diye bir ayrım yoktur. Azerbaycanlılar öz be öz Türklerdir. Bir Azerbaycanlının bu hassasiyete dikkat etmemesi elbette art niyetli bir yaklaşım değildir ama yine de hatırlatma yapalım. Parti hayırlı olsun.
sana bi şey diyen yok kardeşim benim derdimi kardeşimiz anladı parazit yapma dfgshgfBen bir ayrım göremiyorum ama sadece dil olarak dedik zaten bizim kardeş partimiz hep bizden çıkma ayrım yapmadığımızı iyi bilirler bizden biriler onlarda
Ayrım yapmadım saygideğer baskanım Azerbaycanlı Ve Türk olarak vurgu yaptım köken aynen türk kökeni her kes biliyo zaten başkanım burdada bir ayrım olmuyor ülke ve millet ismi geçti burada kırgızlar nasıl kırgizım diyo,kazaklar kazağım diyorsa(onlarda koken olarak türk)bende azerbaycanlıyım demek hakkına sahibim sevgiler ve saygilara Azerbaycandan selamlar başkanımsana bi şey diyen yok kardeşim benim derdimi kardeşimiz anladı parazit yapma dfgshgf
Ayni değildir başkanım Azeri diye bir kavram yok Azerbaycanlı var ve Azerbaycan var abimİkiside aynı şey arda termi ile 1ene çok maruz kaldım ahshsj
Teşekkür ederim başkanımGüzel bir girişim. Başarılarınızı dilerim
Sana dedim gel öğreteyimAman aman herkes azerice öğrenmiş
İnşallah başkanımVarlığımız əbədi olsun
Teşekkür ederim baskanımHayırlı olsun başkanım
Biraz sakin olup üslubunuza dikkat edinizsana bi şey diyen yok kardeşim benim derdimi kardeşimiz anladı parazit yapma dfgshgf