Ferhatcım sen neden böyle tatlı tatlı konusuyorsunkaos yaratmak için yine bize sallamışsınız ama başaramayacaksınız seçime giremeyen partilerin fikirlerinin bizim için bir değeri yok zirveye sesleri gelmiyor :d
Ferhatcım sen neden böyle tatlı tatlı konusuyorsunkaos yaratmak için yine bize sallamışsınız ama başaramayacaksınız seçime giremeyen partilerin fikirlerinin bizim için bir değeri yok zirveye sesleri gelmiyor :d
özlemişsinizdir beni hasret giderelim dedimFerhatcım sen neden böyle tatlı tatlı konusuyorsun
Çok çok anlatamamözlemişsinizdir beni hasret giderelim dedim
Aranızda bir samimiyet olabilir bu cümleyi ondan kullanmış olabilirsiniz ama bunu oyunun genel sohbetinde kullanmadığınız gibi burdada kullanmayınız lütfen genel bir uyarı.Mesut kral kıyıda köşede bulunan tinerci gibi giyinmiş
Tamamdır başkanım kusura bakmayınAranızda bir samimiyet olabilir bu cümleyi ondan kullanmış olabilirsiniz ama bunu oyunun genel sohbetinde kullanmadığınız gibi burdada kullanmayınız lütfen genel bir uyarı.
Mesut başkanım oyundaki ilk uyarımı senin için aldım(üzülsem mi yoksa sevinsem mi bilemedim...)Aranızda bir samimiyet olabilir bu cümleyi ondan kullanmış olabilirsiniz ama bunu oyunun genel sohbetinde kullanmadığınız gibi burdada kullanmayınız lütfen genel bir uyarı.