Bakacaz Medya | Gonca ♥️ En'leri (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Sera*
  • Başlangıç tarihi
P

PartilerBirliği

Ziyaretçi
Soru 4 : Başkan Forum da paylaşımlarıyla seni en çok sinir eden kişi kim

Gonca : PartilerBirliği isimli kullanıcı çünkü nefes almadan aynı gün bir sürü konu açabiliyor ve hepsini yanlış kategoriye açıyor bizim için çile diyebilirim
😃
---------------------->
@Gonca başkanım bu gönderim beni üzdü ben oyuna bisiyler katmak istemiştim öyle olsun beni çok kırdınız ben şeyi hiç unutmiyacam
Saygilarimla 😭😔😔😔

A

Alper Tunga

Ziyaretçi

Gonca : PartilerBirliği isimli kullanıcı çünkü nefes almadan aynı gün bir sürü konu açabiliyor ve hepsini yanlış kategoriye açıyor bizim için çile diyebilirim
😃
---------------------->
@Gonca başkanım bu gönderim beni üzdü ben oyuna bisiyler katmak istemiştim öyle olsun beni çok kırdınız ben şeyi hiç unutmiyacam
Saygilarimla 😭😔😔😔
Neyi yav? Düşünmeden edemiyorum. Neyi unutamayacaksın?

G

Gonca

Ziyaretçi

😃
---------------------->
Saygilarimla 😭😔😔😔
Eno bey okuduğunuzu anlamıyorsunuz diye düşünüyorum ben yapmayın yada paylaşmayın demiyorum eskiden de sizi bildiğimiz için sık sık konu açtığınızı dile getirdim sadece yoksa büyütecek bir durum yok :)

P

PartilerBirliği

Ziyaretçi
Eno bey okuduğunuzu anlamıyorsunuz diye düşünüyorum ben yapmayın yada paylaşmayın demiyorum eskiden de sizi bildiğimiz için sık sık konu açtığınızı dile getirdim sadece yoksa büyütecek bir durum yok :)
Beni nereden tanıyorsunuz başkanım