Gene keyifli ve eğlenceli bir röportaj gonca hanıma ve sera hanjma teşekkürler
Sabırsızlık ile bekliyorumBirazdan atacam kral ielectro01Q başkanımla yaptık
Sıranı bekle eyşan mesut…TM kAAN yÜKSEL
Tm haber etSıranı bekle eyşan mesut…
Senide yok edicem…
Neyi yav? Düşünmeden edemiyorum. Neyi unutamayacaksın?Soru 4 : Başkan Forum da paylaşımlarıyla seni en çok sinir eden kişi kim
Gonca : PartilerBirliği isimli kullanıcı çünkü nefes almadan aynı gün bir sürü konu açabiliyor ve hepsini yanlış kategoriye açıyor bizim için çile diyebilirim
---------------------->
@Gonca başkanım bu gönderim beni üzdü ben oyuna bisiyler katmak istemiştim öyle olsun beni çok kırdınız ben şeyi hiç unutmiyacam
Saygilarimla
Sen bı her derdime yazmak zorundamisinNeyi yav? Düşünmeden edemiyorum. Neyi unutamayacaksın?
Hayır. Sadece cümlelerinin sonunu merak ediyorum. Söyler misin lütfen, neyi?Sen bı her derdime yazmak zorundamisin
Sen benim cümlelerimde sen kendine baksanaHayır. Sadece cümlelerinin sonunu merak ediyorum. Söyler misin lütfen, neyi?
Eno bey okuduğunuzu anlamıyorsunuz diye düşünüyorum ben yapmayın yada paylaşmayın demiyorum eskiden de sizi bildiğimiz için sık sık konu açtığınızı dile getirdim sadece yoksa büyütecek bir durum yokSoru 4 : Başkan Forum da paylaşımlarıyla seni en çok sinir eden kişi kim
Gonca : PartilerBirliği isimli kullanıcı çünkü nefes almadan aynı gün bir sürü konu açabiliyor ve hepsini yanlış kategoriye açıyor bizim için çile diyebilirim
---------------------->
@Gonca başkanım bu gönderim beni üzdü ben oyuna bisiyler katmak istemiştim öyle olsun beni çok kırdınız ben şeyi hiç unutmiyacam
Saygilarimla
Beni nereden tanıyorsunuz başkanımEno bey okuduğunuzu anlamıyorsunuz diye düşünüyorum ben yapmayın yada paylaşmayın demiyorum eskiden de sizi bildiğimiz için sık sık konu açtığınızı dile getirdim sadece yoksa büyütecek bir durum yok
acaba nerden tanıyor yoksa gizli fan miBeni nereden tanıyorsunuz başkanım
acaba nerden tanıyor yoksa gizli fan mi