Bakacaz Medya | Halkın Nabzı (2 Kişi İçeride)

K

KURT 77

Ziyaretçi
Burak atak ilk adımı nasıl kovaladın anlatsana kardeşlerine 😀😀😀😀

Aktimur kardeşime katılıyorum ,

ilk mağlubiyetle dağılacak insanları çok fazla kaale almışız .

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Herkese hayırlı akşamlar

Bende yorumumu katmak istiyorum.

Hepiniz biliyorsunuz ki adaylığımı bu ayın ilk günü açıkladım ve sanırım bu oyunda daha geçmişlerde olmuş mudur bilmiyorum o yüzden bunu yapan nadir kişilerdenim diyebilirim.
Yok rekabet ortamı bitti ittifak yaptınız heyecanı kalmadı…
Bunu açıklarken ittifak içerisinde değildik.
Tek başımızaydık.
Yeniden Doğuş ve Vefadan başka az bir kısım destekçim vardı.
Oyun başkanı adayı olucam dedim ve oldum.
O zaman bahsettiğiniz oyun başkanlığı seçiminden çok uzun bir zaman geçmemişti ben bunu açıkladığımda.
Giden kişilerin ya da aralarında yaşadıkları çatışmaların sorumlusu neden bizler oluyoruz.
Bu konuşmaları neden Meclis seçimlerinde dile getirmediniz ya da komutanlık seçiminde bakanlık seçiminde.
O zaman rekabet mi vardı sizlerin tabiriyle.
Karışımıza aday bile çıkartılmadı.
Zafer ittifakının rekabet ortamını bitirdiğini düşünen kişilere bu lafım.
Yok atamalar reddedilince istifa etmeler.
Oyunu bırakıp gitmeler.
1 e de düştük 100 e de çıktık.
1 oy da aldık 100 oy da.
Ama rekabeti ne olursa olsun bırakmadık.

İyiki aday olmuşum diyorum kazanmak ya da kaybetmek önemli bile değil benim için.
Daha güzel kazanımlar elde ettim.
Bazen insan neyin ne olduğunu bu şekilde daha iyi anlıyor.
Çok iyi zamanlama cidden beklediğime değdi.
Adaylığımı destekleyen öncelikle aileme teşekkür ediyorum.
Sonrasında Zafer İttifakının her bir üyesine yöneticisine teşekkür ediyorum.
Herkese hayırlı akşamlar.

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Herkese hayırlı akşamlar

Bende yorumumu katmak istiyorum.

Hepiniz biliyorsunuz ki adaylığımı bu ayın ilk günü açıkladım ve sanırım bu oyunda daha geçmişlerde olmuş mudur bilmiyorum o yüzden bunu yapan nadir kişilerdenim diyebilirim.
Yok rekabet ortamı bitti ittifak yaptınız heyecanı kalmadı…
Bunu açıklarken ittifak içerisinde değildik.
Tek başımızaydık.
Yeniden Doğuş ve Vefadan başka az bir kısım destekçim vardı.
Oyun başkanı adayı olucam dedim ve oldum.
O zaman bahsettiğiniz oyun başkanlığı seçiminden çok uzun bir zaman geçmemişti ben bunu açıkladığımda.
Giden kişilerin ya da aralarında yaşadıkları çatışmaların sorumlusu neden bizler oluyoruz.
Bu konuşmaları neden Meclis seçimlerinde dile getirmediniz ya da komutanlık seçiminde bakanlık seçiminde.
O zaman rekabet mi vardı sizlerin tabiriyle.
Karışımıza aday bile çıkartılmadı.
Zafer ittifakının rekabet ortamını bitirdiğini düşünen kişilere bu lafım.
Yok atamalar reddedilince istifa etmeler.
Oyunu bırakıp gitmeler.
1 e de düştük 100 e de çıktık.
1 oy da aldık 100 oy da.
Ama rekabeti ne olursa olsun bırakmadık.

İyiki aday olmuşum diyorum kazanmak ya da kaybetmek önemli bile değil benim için.
Daha güzel kazanımlar elde ettim.
Bazen insan neyin ne olduğunu bu şekilde daha iyi anlıyor.
Çok iyi zamanlama cidden beklediğime değdi.
Adaylığımı destekleyen öncelikle aileme teşekkür ediyorum.
Sonrasında Zafer İttifakının her bir üyesine yöneticisine teşekkür ediyorum.
Herkese hayırlı akşamlar.
Herkes kendi düşüncesini belirtmiş bende dahil şuan oyunun sıkıcı olduğunu düşünenler var ancak bu sadece kendi düşüncemiz. Zafer ittifakına bi laf eden yok varsada katılmıyorum istediğiniz ittifakı kurun kendi aranızda anlaşabiliyorsanız istediğiniz seçimi alın bu kadar partinin bir araya gelip anlaşmazlık çıkmadan kendi aralarında makamları mevkileri dağıtabilmesi oyunu domine etmeside bir başarıdır ancak şuan oyunun sıkıcı olduğu gerçeğini değiştirmez. Bilmiyorum şuan siz eğleniyormusunuz böyle eğleniyorsanız güzel 🙂 Dağıldı dediğiniz kişiler hesaplarını partilerini silip gittiler bizler hala buradayız oyunun sıkıcı olduğunu düşünsekte. Bana ve bir kaç kişiye yorumlarımız soruldu oyunun sıkıcı olduğunu rekabet ortamı olmadığını söyledik. Bu bizim kendi düşüncemiz, ben bir ittifak kuruldu diye zafer ittifakındaki partilere saldırılmasına karşı olduğum gibi sizlerinde insanlar düşüncelerini belirtti diye insanlara laf etmenize karşıyım. Teşekkürler.

K

KURT 77

Ziyaretçi
Herkes kendi düşüncesini belirtmiş bende dahil şuan oyunun sıkıcı olduğunu düşünenler var ancak bu sadece kendi düşüncemiz. Zafer ittifakına bi laf eden yok varsada katılmıyorum istediğiniz ittifakı kurun kendi aranızda anlaşabiliyorsanız istediğiniz seçimi alın bu kadar partinin bir araya gelip anlaşmazlık çıkmadan kendi aralarında makamları mevkileri dağıtabilmesi oyunu domine etmeside bir başarıdır ancak şuan oyunun sıkıcı olduğu gerçeğini değiştirmez. Bilmiyorum şuan siz eğleniyormusunuz böyle eğleniyorsanız güzel 🙂 Dağıldı dediğiniz kişiler hesaplarını partilerini silip gittiler bizler hala buradayız oyunun sıkıcı olduğunu düşünsekte. Bana ve bir kaç kişiye yorumlarımız soruldu oyunun sıkıcı olduğunu rekabet ortamı olmadığını söyledik. Bu bizim kendi düşüncemiz, ben bir ittifak kuruldu diye zafer ittifakındaki partilere saldırılmasına karşı olduğum gibi sizlerinde insanlar düşüncelerini belirtti diye insanlara laf etmenize karşıyım. Teşekkürler.
Hiç değilse alpaslandan daha iyisin 😀

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Sizin yorumlarınız hakkında bir durum belirtmedim.
Benim söylediklerim açık senin konuştukların açık.
Düşüncelere fikirlere saygım var ben kendi açımdan bakıyorum olaya senlik bir durum yok ortada.
O zaman nerdeydiniz diyorum sadece bu kadar.
Sen sadece bunun içerisine giriyorsun ve ben burdaydım diyorsun ve burdasın.
Seni tebrik ederim bu rekabete devam ediyorsun sıkılsan da.
Başarılarının devamını dilerim sana ve partine.

Ardilla

20,21,23. D.MV; 22 D.İB, 24. D.GBV
Vatandaş
Bir onceki secim donemi gorduk heyecani ve eğlenceyi :)

Aktimur*

4. Dönem Hava Kuvvetleri Komutanı
Vatandaş
Arkadaşlar açık açık söyledim ancak hala çoğu başkanımız anlamamış. Oyunu sıkıcı ve monoton hale getiren ilk mağlubiyette tası tarağı toplayıp kaçanlardır. Zamanında kaybedenler bugün nasıl kazanıyorsa mücadele vermeleri gerekirdi. Şuan kaybedenler içinde tek dik durabilen Altın ok ve Büşra başkan oldu. Gerisi bu oyunu kazanırken zevk alan kaybetmeyi sindiremeyecek kişilermiş silinip gittiler. İvep önceki dönem kaybettiğini bile bile aday çıkardı. O zaman çok mutluydunuz hiç sıkıcı değildi oyun. KURT u sevmeme rağmen genel kurmaylıkta karşısına aday çıkardım ben sırf rekabet az da olsa olsun diye. Ama ben kazananı tebrik ederken birileri kalkıp yine ortalık karıştırma için konu açıp kayboldu. Bende beenim adayım üzerinden siyaset ve gönderme yapılmaması adına meclis seçimlerinde sessiz kaldım. Ama bu oyun mücadele vermeden oynanmaz. Herkes bunu bilsin. Sen mücadeleni ver hakkıyla kaybet ki kazananında gönlü rahat olsun.