V
V for Vendetta
Ziyaretçi
Sera gidiyor diye en çok üzülen ben ve kurt77 kaos bitecek diye korkuyoruz
Bizler seviyoruz zaten de yöneticilerimiz de kaostan besleniyorlarmış maşallahAllah Allah Tolga abi kaos sevmeyen var mı![]()
Kaosu sevmiyorum diyen yalan söylüyordur netSiz kaostan mı besleniyorsunuz Gonca hanım![]()
Hahahahaha ben yeterince aldım gazıUğur Yöneticime katılıyorum bence Forumu güzelleştiren ve kaosu eksik etmeyenbu iki değerli oyuncumuz bir röportajı haketti
Duyuyor musunuz suyun sesini ?Kaosu sevmiyorum diyen yalan söylüyordur net![]()
Yalan haber yaymayalım lütfen @Uğur. İlgilenir misiniz lütfen yalan haber yaymaktanDuyuyor musunuz suyun sesini ?![]()
Gonca hanım ne anladınız acaba sorduğum sorudanYalan haber yaymayalım lütfen @Uğur. İlgilenir misiniz lütfen yalan haber yaymaktan![]()
Duyuyor musunuz suyun sesini ?![]()
Yalan haber yaymayalım lütfen @Uğur. İlgilenir misiniz lütfen yalan haber yaymaktan![]()
Hahah yok artık daha nelerSuyun Sesi : Yönetimi itham![]()
O sırada Suyun Sesi usulca kulaklarımıza fısıldar.
Suyun Sesi : Yönetimi itham![]()
Soruyu anladım vereceğim cevabın karşılığı soğuk bir espri olacaktı hava soğuk zaten kaldıramayızGonca hanım ne anladınız acaba sorduğum sorudan![]()
Evet evet doğru 2035 gelmeliO sırada Suyun Sesi usulca kulaklarımıza fısıldar.
Suyun Sesi : Yönetimi itham![]()
Alakası bile yoktu aslındaSoruyu anladım vereceğim cevabın karşılığı soğuk bir espri olacaktı hava soğuk zaten kaldıramayız![]()
Size inanmak istiyorum Tolga beyAlakası bile yoktu aslındayargısız infaz kötü bir şey maalesef
Geçti artık istemiyorumSize inanmak istiyorum Tolga bey![]()