S
Sera*
Ziyaretçi
Tamamen taraflı, tamamen yalan dolan dolu, tamamen gerçeklikten uzak ve objektiflikle alakası olmayan Bakacaz Medyaya hoşgeldiniz.
Bugün ki konuğumuz benim de çok sevdiğim oyunun profesyoneli Kurt77
Röportaja sponsor olup destekleyen ve bize eğitim paketi verecek olan değerli moderatörlerimiz @Gonca @Uğur. a teşekkür ederiz
Soru 1 : Başkan Online Oyunun da en yakışıklı bulduğun kişi kim?
Kurt77 : Aslan kardeşim Emrullah köse üstü Gelmemiştir. Yiğidime selam olsun ✋️
( Denli dersin sanmıştım )
Soru 2 : Başkan Online Oyunun da en güzel bulduğun kişi kim?
Kurt77 : Vampir görünümlüde olsa koyduğu şart sebebiyle Sera
( Ne alakası var vampirlikle ya beni beğeniyorda direkt söylerse linçlenceği için bahane arıyor )
Soru 3 : Başkan Online oyununda en itici bulduğun kişi ?
Kurt77 : Ya iticilik göreceli bir kavram,ucu da çok açık ama bu soruya şaka veya çok kin beslemediği biri olan herkes net tek isim verir Alpaslan 2 isim versem 2. Tahmin etmek zor olmaz oda aynı
Soru 4 : Başkan Online de parti adını en beğenmediğin parti ?
Kurt77 : Buna sırf laf atma amacıyla Kızılelma,Turan diyenler var (senin gibi) ama yine aynı şekilde çoğu kişi böyle düşünür İlk adım buralarda ilk adımı çocuklar atar yüreği yeten hedefe koşar adımlarla zorlu yollar aşılmaz ✊️
( )
Soru 5 : Başkan Online de parti adını en beğendiğin parti ?
Kurt77 : Adını en beğendiğim parti tabiki KIZILELMA anlamı büyük, verdiği mücadele büyük seven sevmeyen herkes içten Cevap verebilse en çok bu isimi duyardın
( Hadi ama beğene beğene kızıl elmayı beğenmiş olamazsın )
Soru 6 : Kim için partinden vazgeçersin ?
Kurt77 : Herkesin düşüncesine saygı duyarım ama son söz benimdir kendi adima .Kafama yatmayanı yapmam,yaptırmam
Soru 7 : Oyunda en kötü giyindiğini düşündüğün kişi ?
Kurt77 : Bu sorunun cevabı ni bilmiyorum ama bazı isimlere de laf atmak istiyor canım o yüzden Mustafa denli ve Burak atak
( Burak ve Denli mi aboww Burağın tarzı bence çok iyi Denliye hemen bakıyoruz)
Soru 8 : Oyun da seni en çok sinir eden kişi
Kurt77 : Yemin ediyorum ki baskı yok, tehdit yok, bu tamamen gerçek görüşüm Büyük Harfler le SERA. Panik atak vurunca herkes sinir ediyormuş gibi geliyor ama en öncelik Sera
( Adımı daha çok haykırmak için bahane arıyordu sonunda buldu bu kadar hayran mısın bana Kurtcum )
Soru 9 : Oyunu kesinlikle bıraksın dediğin kişi
Kurt77 : Valla bir ara gitti geldi bir umitlendik Büşra için ama ahahhaha
Kadın oyuncularımız az ona birsey demeyeyim
Kesinlikle bırakması gereken kişi Ferhat , bir önceki röportaj da ki kısa cevapları hepimizi güldürdü
( Oyunda zaten 3 kız varsak varız sal bizi kurttt )
Soru 10 : Oyunun en korkağı sence kim ?
Kurt77 : Ahahhahahaha ya bak cidden bu soru da aynı şekil buna Alpaslan demeyen şu sorulara net Cevap vermiyordur haahhahah yönetimi göreve çağırıyorum noldu usta nedir bu korku yapma ne yaşadın ahahahahha
( Bu soruya ilk defa bu kadar net cevap vereni gördüm )
Soru 11 : Sana en büyük ihaneti eden kişi
Kurt77 : Bu soru gerçekten harika bak dinle. Bu oyuna bir arkadaşımı başlattım. Oyunda gördüğü kişilerle bir oldu bana sallamaya başladı
Çok değişik bir şey hayatımda ilk kez başıma geldi. Emrullah şahittir neler olduğuna ama ihanetin bahanesi olmaz eden ettiğini alır . Fark etmez vereyim Türk Sinan de tanırlar (Denli espiri yapma kardesim)
Soru 12 : Oyunda hiç hoşlanmamana rağmen sırf parti çıkarın için beraber olduğun kişi
Kurt77 : Ya bu sorunun cevabını söylerim ama ayıp olmaz inşallah rüyam şu an oyunda değil herhalde zaten
( Rüyam mevzusunu sağır sultan dahi biliyordur zaten)
Soru 13 : Oyuna kesinlikle geri dönmeli dediğin kişi
Kurt77 : Emrullah köse, Oğuzhan
( E'den sonrasını okumadım )
Soru 14 : Başkan Onlinenin en beğendiğin moderatörü?
Kurt77 : Ben çok karıştırıyorum hepsinin kendine özel sevdiğim huyları var .
Ferhat yönetici min yaklaşımı ve konuşma tarzı
Goncanın ilgi alakası
Umutun oyuncu dili ile yaklaşması bazen.
Uğur un oyuncu iken de aynı değişmedi yazma becerisi
Ve dahi Mahmut yöneticinin raconları
( Çok güzel yazdı eklicek birşey bulamadım)
Verdiği cevaplardan dolayı Kurt77'ye teşekkür ederiz
Herkesin beklediği bir röportajdı
Cıvata sandınız herhalde bakacazzz
Keyifli okumalarrrr