G
Gonca
Ziyaretçi
Banlanan kişinin ban açıklamasını alıp adalet logosunu koyuyorsunuz birşey yok diyorsunuzProfil resmim de yanlış olan şey nedir tam olarak oyundan bir kare oynama filan yok.
Banlanan kişinin ban açıklamasını alıp adalet logosunu koyuyorsunuz birşey yok diyorsunuzProfil resmim de yanlış olan şey nedir tam olarak oyundan bir kare oynama filan yok.
Adaleti bir daha sorgulamaması için koydum zaten sizi savunmak için yapmıştım yanlış anlaşılmışBanlanan kişinin ban açıklamasını alıp adalet logosunu koyuyorsunuz birşey yok diyorsunuz
Ben raporlamadımfotoğrafı paylaştığınız zaman o kişi konuya iznim dahilinde yazdı mı ? Unutmayın rapor yoksa ban da yok birşeyleri anlayın artık
Olm bu profil nw hhhhahahahahaha yemin ederim daha yeni gördümHayır onu demiyorum gonca hanım Mesut dayının fotoğrafını paylaştığım için 2 günlük ban yemiştim ve itiraz etmedim olabilir dedim aynı hassasiyetinizi bekliyorum derken ondan bahsetmiştim
Bir daha adaleti sorgulama diye koydum adalet seni bulur ve cezanı verir anlamında ama yönetim yanlış anlamışOlm bu profil nw hhhhahahahahaha yemin ederim daha yeni gördüm
Doğru diyosun arada biz de fevri davranıyoruz yükseliyoruz vs kıymetli yönetimimizle buzları erittik sorun yok çok şükürBir daha adaleti sorgulama diye koydum adalet seni bulur ve cezanı verir anlamında ama yönetim yanlış anlamış
Ben dedim yönetim sponsor olmaz başımıza bela alırız. Dinlemedi@Gonca kırmayalım @Sera* yı; 21 gün ban verelim, reel eğitim paketi olsun; sınavlardan başarıyla geçip gelsin
Elinize sağlık, keyifli bir röportaj olmuş
Hep objektif sorular, tam şeffaf cevaplar
Cıvata değil Bakacaz Medya
Taş konusunda cimri, ban konusunda cömert yönetim ekibimizin; raporları didik didik incelediğini bir kez daha hatırlatır;
Keyifli forumlar dileriz.
Tamamdır Bekir bey sorun yok ilgili kişinin izni dahilinde olduğunu biliyoruz. İyi oyunlarBir daha adaleti sorgulama diye koydum adalet seni bulur ve cezanı verir anlamında ama yönetim yanlış anlamış
Bence herşeye rağmen öfkenizi bir kenara bırakıp röportaj verecek olgunluğu gösterdiğiniz için bir ödülü hakettinizBen dedim yönetim sponsor olmaz başımıza bela alırız. Dinlemedi
Yok Makara yapılır ama dozunda olursa kimse üzülmezGonca hanım haklı ama bekir aynı muhabbetten ben de ban yedim, özelden şakalaşıyosun hep yaptığın mizah falan ama yönetime rahatsız olduk diyolar onlar da banlıyor haklı olarak
Ben zaman ayırıp okuyup ,görüşlerinizi yazdığınız için teşekkür ediyorum .keyif aldıysanız Ne mutlu bizlereBence herşeye rağmen öfkenizi bir kenara bırakıp röportaj verecek olgunluğu gösterdiğiniz için bir ödülü hakettiniz
Elinize sağlık çok güzel olmuş
Link at hade seriiiiiiFotoğrafım paylaşılması iznim dahilindedir
Sera sormadan iş yapmadı teşekkür ederim ince düşüncesi için
Link at hade seriiiiii
Bu zamana kadar hiçbir röportajımın altına yorum yapmadım ama yapmak zorunda hissettim bu davrnaıştan sonra.Mesut dayımın fotoğrafını izni dahilinde paylaştığım halde 2 gün uzaklaştırma yazdınız aynı hassasiyeti bu post içinde bekliyorum