Her zaman yaptıkları gibiSesiz olun bizi izliyorlar Ekli dosyayı görüntüle 20473
Her zaman yaptıkları gibiSesiz olun bizi izliyorlar Ekli dosyayı görüntüle 20473
Tekradan başarılarSancak bize emanet
Bende Ekrem başkanımızı tebrik ediyorum ilk seçimde kazanma gururunu yaşıyoruz birlikteParti genel başkanımız EKREM gardaşımızı da tebrik ediyorum. İktidar hayırlı olsun.
Çok teşekkür ederim sağolun var olun hep@Abuzeyt Merhaba Sizi Kazandığınız Büyük Seçim zaferi ile ilişkin Tebrik Ediyorum Hayırlı uğurlu Olsun
İşte gözler seni arıyorduTürkiye Tarih Yazacak Vefasızlar Tarih Olacak Demiştik. Güzel Bir Sonuç İle Milli Gençlik İktidarında Buluşuyoruz Herkese Emekleri İçin Teşekkürler . #milligencliktarihyazdi #simdimilligenclikzamani
Çal gelsin reisTüm düşmanlara lvbel C 5 ın şarkısı hav hav hav şarkısını armağan ediyorum
Hep izliyorlarSesiz olun bizi izliyorlar Ekli dosyayı görüntüle 20473
Bende teşekkür ederim sana dostum sağol var ol Bozkurt partisine teşekkür ederim her bir üyesineHak ettin hakkını aldın..
Yeni İktidar Partisi Milli Gençlik Partisini ve seni kutluyorum yeni görevin hayırlı olsun Başarılar Diliyorum Dostum
Ayrıca oylarıyla destek veren Bozkurt Harekat Partimizin her bir üyesine teşekkürler
Ekonomi bakanına söyle sana 50 m attım. OnaylasınTüm düşmanlara lvbel C 5 ın şarkısı hav hav hav şarkısını armağan ediyorum
Çok erken tebrik etmiştinOlamağz