İçişleri bakanlığına biz yazı,bakanlık görevden uzaklaştırma yazısı yazar abi sonra polislerle atarsın yaka paçaHazır oyun başkanını yakalamışken sorayım yaw bu belediye başkanını nasıl görevden alacam. Çalışmıyor adam.![]()
İçişleri bakanlığına biz yazı,bakanlık görevden uzaklaştırma yazısı yazar abi sonra polislerle atarsın yaka paçaHazır oyun başkanını yakalamışken sorayım yaw bu belediye başkanını nasıl görevden alacam. Çalışmıyor adam.![]()
Seçim sonuçları Ortada neyi görecen artık yediniz farkı kabul etGörelim bakalım
Çok bürokrasi var. Kısa yoldan ben talimat versem.İçişleri bakanlığına biz yazı,bakanlık görevden uzaklaştırma yazısı yazar abi sonra polislerle atarsın yaka paça
Hazır oyun başkanını yakalamışken sorayım yaw bu belediye başkanını nasıl görevden alacam. Çalışmıyor adam.![]()
Besmele çek abi yaHazır oyun başkanını yakalamışken sorayım yaw bu belediye başkanını nasıl görevden alacam. Çalışmıyor adam.![]()
Aaa ne bu sinir nası memleket yöneteceksiniz siz. Sonra yok efenim neden darbe yapacaklarmış mışDe get da mübarek adam. Az ötede eyleş
Diğeri magandalığa girer reis. Ama olsun bizden ala magandamı varÇok bürokrasi var. Kısa yoldan ben talimat versem.![]()
Birazdan halay cekecez beklerimSahte kutlamalara devam
Ya 100 kat ödülü yüzüne kardeşim çok heyecanlanma daha önümüzde çok secim varSeçim sonuçları Ortada neyi görecen artık yediniz farkı kabul et
Hayırlı olsun, tebrik ederim Başkanım
Teşekkür ederim reisim sağol her şey içinHayırlı olsun, tebrik ederim Başkanım başarılar
Başkanım demirbaş listesine göz atalım eksik gedik varmı. Millet malı nede olsa hakka girmeyelimÖncelikle partim olan Milli gençlik parti üyeleri ve yönetimi hepinize çok teşekkür ederim çok çalıştınız çok emek verdiniz size ne kadar teşekkür etsem azdır
Diğer partilerden bana destek veren vermeyen herkese teşekkür ederim sağolun
Kina yakalim yüksek yüksek tepelere ev kurmasinlarBirazdan halay cekecez beklerim
Tamam en 100 kat ödülü sanaYa 100 kat ödülü yüzüne kardeşim çok heyecanlanma daha önümüzde çok secim var
Hani yatıyordun senYa 100 kat ödülü yüzüne kardeşim çok heyecanlanma daha önümüzde çok secim var
Secimden önce şimdiden hayırlı olsun deme amaYa 100 kat ödülü yüzüne kardeşim çok heyecanlanma daha önümüzde çok secim var
Size kaybedecek seçim çoookYa 100 kat ödülü yüzüne kardeşim çok heyecanlanma daha önümüzde çok secim var
%90 kayıp olarak tarihe girecek sıkma canınıYa 100 kat ödülü yüzüne kardeşim çok heyecanlanma daha önümüzde çok secim var
Yerim şimdi seni beso konuşamazsınSecimden önce şimdiden hayırlı olsun deme amahele karşında milli Gençlik varsa