H
hsyn[44]
Ziyaretçi
Ittifakimizin hayırlı olmasını temenni ederim. Saglam temeller üzerine kurulu olan bu ittifak daim olacaktır.
Tüh ya ağlamaya gidiyorum şimdiAllah korusun biz böyle iyiyiz
Açtığın malûm konuda ağlayabilirsin bizim konumuzu kirletmeTüh ya ağlamaya gidiyorum şimdi
Çokmu sıktı canınıAçtığın malûm konuda ağlayabilirsin bizim konumuzu kirletme![]()
Sıkmadı ama gerçekleri görünce senin canını sıkmış olmalıÇokmu sıktı canını![]()
Gel göstereyim sana gerçekler neymiş 🫠Sıkmadı ama gerçekleri görünce senin canını sıkmış olmalı![]()
Yönetim gösterdi sana gerçekleri spk3347Gel göstereyim sana gerçekler neymiş 🫠
Dimi dimiYönetim gösterdi sana gerçekleri spk3347![]()
Tüh ya ağlamaya gidiyorum şimdi
Kovdun arkadaşım snsjjsjsbsbssHayırlı olsun başarılar dilerim.
Tutunamayan olarak olman gereken yerde seni bekliyoruz![]()
Kovdun arkadaşım snsjjsjsbsbss
Başkanım Hayırlı Uğurlu Olsun.Değerli BaşkanOnline Oyuncuları;
Bugün sizlere platformumuza umut olacak bir birlikteliğin ilk adımlarını attığımızı duyurmak istiyoruz.
Bizler, Balyoz İttifakı’nı oluşturan siyasi partiler olarak, oyuncularımızın bize verdiği güven ve güçle karanlıkları aydınlatmak, umutsuzlukları umuda dönüştürmek için mücadele etmeye söz verdik. Birlikte hareket ederek, büyük bir değişim ve dönüşüm hareketini başlatıyoruz.
Bu ittifak, gücünü oyuncularından alan ve geleceğe umutla bakan bir platformun inşası için atılmış en sağlam adımdır. Balyoz İttifakı, oyuncularımızın çıkarları doğrultusunda yürüttüğü mücadeleden asla taviz vermeyecektir.
“Birlikten Doğan Güç, Adaletten Doğan Gelecek!”
Hürriyet Partisi
Demir Yumruk Partisi
Pangea Partisi
Yenilikçi Demokrasi Partisi
Mavi Vatan Partisi
Ekli dosyayı görüntüle 18764