Hoş geldin ama yönetim ban atiyorsa haklı sebebdedir iki buçuk yılı aşkın bu oyunu oynayan ve ban yiyen bir kişi olarak konuşuyorum senin banin haklı yere atıldı evet eğlenecez elbette oyun bu ama eğlenmek ayrı civiklik yapmak ayrı
Mesut başkanım oyuna tekrar dönüş yapma şerefine forumda bir ödül çekilişi yapmanı bekliyorum.Herkese merhaba bugün size Başkan Online oyunundan ya da forumdan nasıl ban yemezsiniz onu anlatacağım. Kaçınmanız gereken noktaları açıklayacağım umarım faydalı olur.
Öncelikle oyun içi chat ve ya forum postları içerisinde yasaklı olabilecek tüm kelimelerden kaçınmanız gerekir. Takdir edersiniz ki niyet sorgulaması yapmak yönetimimizin görevi değil ve kötü niyetli kalemler yasaklı kelimeler ile irite eden, rencide edici boyutlara ulaşabilir. Örnek olması babında ban gerektiren yasaklı kelime kullanılmış bir diyaloğun görselini aşağıya bırakıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 11437
Diyelim ki böyle bir hataya düştünüz size tavsiyem verilen cezayı kabul etmek olacaktır. Cezalar kanun ve nizamı korumak ve sağlamak adına verilir bu bilinçte olmanız çok önemlidir. Aşağıda paylaştığım görseldeki arkadaşımız gibi yönetim ekibini darlamak sonuç getirmeyecektir.
Ekli dosyayı görüntüle 11438
Yapmanız gereken efendi efendi cezanızı kabullenmek ve ceza süresinin dolmasını beklemek olmalıdır. Tabi bahsettiğim kabullenmek aşağıdaki görseldeki arkadaşın yaptığı gibi pişkinlik yapılarak içselleştirilmiş bir kabulleniş olmamalıdır.
Ekli dosyayı görüntüle 11439
Ne olursa olsun ucunun nereye gideceğini kestiremediğiniz şakalaşmalardan kaçının. Sizi cümlenin sonuna eklediğiniz sulu emojileriniz kurtarmayabilir. Klavyenizden çıkan her harften sorumlu olduğunuzun farkındalığıyla postlarda gezininiz.
Ekli dosyayı görüntüle 11440
Aşağıdaki görseldeki gibi bir duruma düşmek istemiyorsanız yazdığım rehberi dikkatle okumanızı tavsiye ediyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 11441
Son olarak yaptığım şaka maksadını aştığı için yönetimdeki arkadaşlardan özür diliyorum. Eğer yine ban yemeyeceksem kendilerine küçük bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Lütfen bu denli fevri davranmayınız biz bizeyiz eğlenmeye çalışıyoruz bunları göz önünde bulundurarak kararlar almanızı öneriyorum ve sizleri seviyorum. Ayrıca benim adıma yönetime itirazda bulunan mesai arkadaşlarıma da huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum. Oyunda geçirdiğim aktif 30 günlük sürede 35. kez bir kez daha yeni gelmedik geri geldik..... diyorum kalın sağlıcakla.
Kral 7 level adamım ben 50m param var direk sana göndereyim hiç gerilmeyelim sen kazanmış olMesut başkanım oyuna tekrar dönüş yapma şerefine forumda bir ödül çekilişi yapmanı bekliyorum.
Büyük Mesut’a yakışır bir hediye çekilişi bekliyoruz![]()
Hoşbuldum kralOnu bunu boşver ,
Hoşgeldin kardeşim![]()
Mükemmelmiş ben bunu nasıl kaçırmışımHatırlatma.
Bak buna patladım üstü çizik haldlslslslsllsslsHoş geldin ama yönetim ban atiyorsa haklı sebebdedir iki buçuk yılı aşkın bu oyunu oynayan ve ban yiyen bir kişi olarak konuşuyorum senin banin haklı yere atıldı evet eğlenecez elbette oyun bu ama eğlenmek ayrı civiklik yapmak ayrı
NejejjejejejejjejeBak buna patladım üstü çizik haldlslslslsllssls
Kırşehir : tm
Oha Japonya (Eyfel Kulesini Yok Sayıyorum)