Başarı Dilek Postu (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Büyük Mesut
  • Başlangıç tarihi
G

GS1905ALİ

Ziyaretçi
Avrupa arenasında oynanan maçlarda da birlik olmak gerektiğini anlatmaya gerek yok. Her Fenerbahçe taraftarı üzerine düşeni yapmalı ve gereken desteği vermeli. Bu yüzden bu akşam oynanacak Galatasaray - Bayern Münih maçında Türk futbolunun uzun vadede menfaati adına Bayern Münih'e başarılar diliyorum vurduğunuz gol olsun panzer yiğitler
Ağlama bu kadar üzülüyorum senin adına seni gelişine sevinen biri olarak şimdi bu duruşunla ne kadar pişmanlık yaşadığımı anlatamam
kullandığın kelimeye bak ya panzer yiğitler yazık
Bu kadar İrlandalı olduğunu belli etmeseydin keşke
Bazıları sizden nefret eder.
Çünkü sizin varlığınız onlara ne olduklarını hatırlatır.
Sana atalarımızın çok güzel bir sözü ile cevap veriyorum ;
Kan, et ve kemik tüm insanlarda bulunur.
Farklı olan zeka, zihniyet ve niyettir.

Galatasaraylı olmak herkese nasip olmaz
Senin gibi düşünen zihniyete inat
İyi ki Galatasaray 💛❤️🇹🇷🇹🇷🇹🇷💪
😎

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Ağlama bu kadar üzülüyorum senin adına seni gelişine sevinen biri olarak şimdi bu duruşunla ne kadar pişmanlık yaşadığımı anlatamam
kullandığın kelimeye bak ya panzer yiğitler yazık
Bu kadar İrlandalı olduğunu belli etmeseydin keşke
Bazıları sizden nefret eder.
Çünkü sizin varlığınız onlara ne olduklarını hatırlatır.
Sana atalarımızın çok güzel bir sözü ile cevap veriyorum ;
Kan, et ve kemik tüm insanlarda bulunur.
Farklı olan zeka, zihniyet ve niyettir.

Galatasaraylı olmak herkese nasip olmaz
Senin gibi düşünen zihniyete inat
İyi ki Galatasaray 💛❤️🇹🇷🇹🇷🇹🇷💪
😎
🤣🤣🤣🤣 seviyorum seni ali başkan

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Milleti tahrik ederek bir şeyler elde edemezsin hiç komik değilsin sevmiyor olabilirsin diline sahip çık kendi içinde yaşa ne yaşayacaksan
Tamam kral abartma sakin bi de bayıl istersen kendine gel geçti tamam bir şey yok al senin olsun galatasaray en büyük de sizsiniz şampiyoun da sizsiniz bi sövmediğin kaldı her yerden bin tane laf ettin bi daha yazmayız sana da cimbomuna da hey allahım😅

🗽⃤🇪 🇱 🇪 🇨 🇹 🇷 🇴🗽⃤

🎩𝟔 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐢𝐧𝐢𝐧 𝐊𝐮𝐫𝐮𝐜𝐮𝐬𝐮🎩
Vatandaş
Bu maçta favori Bayern Münih'tir. Galatasaray, son yıllarda Avrupa'da başarılı sonuçlar elde etmeyi başarsa da, Bayern Münih hala dünyanın en iyi takımlarından biridir. Bayern Münih, güçlü hücum hattına ve savunmaya sahip bir takımdır. Galatasaray ise, bu maçta savunmaya ağırlık vererek Bayern Münih'in gol atmasını zorlaştırmaya çalışacaktır.

Maç sonucuna dair tahminlerim şu şekilde:

Bayern Münih 2-1 Galatasaray: Bayern Münih, güçlü hücum hattıyla Galatasaray'ın savunmasını zorlayabilir ve iki gol atabilir. Galatasaray ise, bir gol atabilir ve maçın skorunu 2-1'e getirebilir.
Bayern Münih 3-1 Galatasaray: Bayern Münih, Galatasaray'ın savunmasındaki boşluklardan yararlanarak üç gol atabilir. Galatasaray ise, bir gol atabilir.
Bayern Münih 4-1 Galatasaray: Bayern Münih, Galatasaray'ın savunmasını tamamen yıkarak dört gol atabilir. Galatasaray ise, bir gol atabilir.
Tabii ki maç sonucu, iki takımın da performansına bağlı olacaktır. Galatasaray, Bayern Münih'in güçlü hücum hattına karşı iyi bir savunma yaparak ve hızlı kontrataklarla gol bulmaya çalışarak maçın skorunu değiştirebilir.

Maç sonucunun 2-1 veya 3-1 gibi Bayern Münih'in lehine biteceğini tahmin ediyorum. Ancak Galatasaray'ın da bu maçta galibiyet şansının olduğunu düşünüyorum.

H

H Ü S E Y İ N

Ziyaretçi
Sizi bu mesajinizdan dolayı kınıyorum Galatasaray orada sadece kendisi için oynamıyor Tüm Türkiye'yi temsil ediyor Galatasaray kazanınca hepimizin gurur duyması kaybedince hepimizin üzülmesi yerine siz tam tersini yapıyorsunuz yaptığınız Galatasaraya ve Galatasaraylılara çok büyük bir ayıptır😠

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Sizi bu mesajinizdan dolayı kınıyorum Galatasaray orada sadece kendisi için oynamıyor Tüm Türkiye'yi temsil ediyor Galatasaray kazanınca hepimizin gurur duyması kaybedince hepimizin üzülmesi yerine siz tam tersini yapıyorsunuz yaptığınız Galatasaraya ve Galatasaraylılara çok büyük bir ayıptır😠
Hüseyin başkanım senin için galatsarayı da tutarım darılma sen senden kıymetli değil