M
M-D
Ziyaretçi
Ne zaman baba mezara girince miMagarsus adanaya gelecem kaan kazgan etkisi yaratacam sende yolum düşsün de bi
Ne zaman baba mezara girince miMagarsus adanaya gelecem kaan kazgan etkisi yaratacam sende yolum düşsün de bi
Sen gel hastane dahil masraflarının hepsi benden yol dahil sjdkldlsldlslslsls yeterki gelMagarsus adanaya gelecem kaan kazgan etkisi yaratacam sende yolum düşsün de bi
Büyük Mesutu açıklamaya davet ediyorum, yoksa bu yüzden mi geri geldi?Mesut dış güçlerin ajanı
Dış güçler getirdiğini düşünüyorum videodaki büyük mesut muhtemelen kdkdkdkBüyük Mesutu açıklamaya davet ediyorum, yoksa bu yüzden mi geri geldi?
- YouTube
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.youtube.com
Devrim yapmaya geldim. Beni bir ayhan başkan anlardı o da yanlış anladıBüyük Mesutu açıklamaya davet ediyorum, yoksa bu yüzden mi geri geldi?
- YouTube
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.youtube.com
Beğenmedim çakırında sonu belliMagarsus vs büyük mesut dövüşünden sonra Magarsusun ufak çaplı gösterisi
- YouTube
Yok başkanim ben atayım linkiMagarsus vs büyük mesut dövüşünden sonra Magarsusun ufak çaplı gösterisi
- YouTube
Magarsus lise yıllarını ülkü ocaklarında çay içerek geçirmiş o yüzden çok kolay hayalleniyor ama severim kendisini kafes dövüşünden sonra pipetle kendi ellerimle besleyeceğimMagarsus vs büyük mesut dövüşünden sonra Magarsusun ufak çaplı gösterisi
- YouTube
Sen hiç kafana bilenmiş rotring yememişsin lisede demekkiMagarsus lise yıllarını ülkü ocaklarında çay içerek geçirmiş o yüzden çok kolay hayalleniyor ama severim kendisini kafes dövüşünden sonra pipetle kendi ellerimle besleyeceğim
Mdmfksmcmmsmcmsmv
dış güçler sayesinde kılık değiştiriyor eskiden beri böylemiş yeni yeni çıkıyor ifşalarıDış güçler getirdiğini düşünüyorum videodaki büyük mesut muhtemelen kdkdkdk
Hiç kızlarla kavga etmedim kral sen anlat bizeSen hiç kafana bilenmiş rotring yememişsin lisede demekki
hasdhasdlksddış güçler sayesinde kılık değiştiriyor eskiden beri böylemiş yeni yeni çıkıyor ifşaları
Koyun ÃaÄıran Bingöl'lü Ãobanın Yeni Hali
KANALIMA ABONE OLMAYI UNUTMAYINIZ.Yas yas yas gbeüeüee.B ra tatataBenimki beni tanıyorHazarşah Köyü - Bingölyoutube.com
Onun yediği acılı çigköfteler onu tanıyordış güçler sayesinde kılık değiştiriyor eskiden beri böylemiş yeni yeni çıkıyor ifşaları
Koyun ÃaÄıran Bingöl'lü Ãobanın Yeni Hali
KANALIMA ABONE OLMAYI UNUTMAYINIZ.Yas yas yas gbeüeüee.B ra tatataBenimki beni tanıyorHazarşah Köyü - Bingölyoutube.com
HaydaaaaBizi ajan olmakla suçlayanların adreslerine bakın nerde oldukları kimle oldukları belirsiz partin nerde denliiii isminin üstünde silik kalemle hangi parti yazıyor biz okuyamıyoruz
Bizde yazılara değil imzalar kalplere atılır büyük mesut…Bizi ajan olmakla suçlayanların adreslerine bakın nerde oldukları kimle oldukları belirsiz partin nerde denliiii isminin üstünde silik kalemle hangi parti yazıyor biz okuyamıyoruz