BAŞKAN MEDYA | HAFTANIN EN ÖNEMLİ GELİŞMELERİ (5 Kişi İçeride)

Emre Reus

56.Dönem Sinop Valiliği 👑 22 Kere Sinop Valiliği⭐
Vatandaş
Kardeşim sen konulara hakim değilsin bilip bilmeden konuşuyorsun burda konuşmaya devam ediyorsun ya git araştır bakalım küfür eden kimin partisi diye burda boş konuşma
Ben sizden bahsetmedim ki milli gençlik partisinden bahsettim onlar kim olduğunu biliyorlar da utanıyorlar neyse daha fazla yazmayacam utanmasinlar

Abuzeyt

Aktif Üye
53. Dönem Oyun Başkanı
Dos
Ben sizden bahsetmedim ki milli gençlik partisinden bahsettim onlar kim olduğunu biliyorlar da utanıyorlar neyse daha fazla yazmayacam utanmasinlar
Dostum gerçekten bilgisiz olduğunu bu kadar belli etme ya sor soruştur bakalım milli gençlikte kimler var diye öyle yaz hadi abicim

Emre Reus

56.Dönem Sinop Valiliği 👑 22 Kere Sinop Valiliği⭐
Vatandaş
Dos

Dostum gerçekten bilgisiz olduğunu bu kadar belli etme ya sor soruştur bakalım milli gençlikte kimler var diye öyle yaz hadi abicim
Peki dostum sen niye üstüne alındında bu kadar zoruna gitti

Sazan gibi atlıyorsun senlik bir durum yok zaten onlar anlayacağı kadar anladı kusura bakma da sen olayın dahilin de değilsin ve beni yanlış anlıyorsun anlama beni yanlış anlama

Abuzeyt

Aktif Üye
53. Dönem Oyun Başkanı
Peki dostum sen niye üstüne alındında bu kadar zoruna gitti
Çünkü daha küfür eden milli gençlikte olmadığını bilmeyecek kadar cahil olduğunu düşündüm ondan dolayı bilip bilmeden konuşma çok bilmiş gibi buraya gelipte sataşma millete bil öyle sataş git eren abin sana anlatsın doğruları biraz ereni örnek al ya