BAŞKAN ONLİNE MEVCUT KULLANICILAR İÇİN MAİL ONAYI. (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ulaş Bulut

Yeni Üye
Vatandaş
Kıymetli oyun yönetimi Kullanıcı adım Sahibkırân Ulaş , eski e postam ve yeni e postam Oyunun en eski oyuncularındanım ve oyuna geri döndüm uzun süre önce tekrardan bu oyunda rekabete ortak olmaya geldim destek kısmından yazdım fakat olumlu cevap alamadım burada hiçbir kullanıcınızı zan altında bırakmayacağınızı biliyorum eskiden beri tanıyorum sizleri ve lütfen bu konuda bana yardımcı olunmasını istiyorum saygılarımı sunuyorum.

Ulaş Bulut

Yeni Üye
Vatandaş
Kıymetli oyun yönetimi Kullanıcı adım Sahibkırân Ulaş , eski e postam ve yeni e postam Oyunun en eski oyuncularındanım ve oyuna geri döndüm uzun süre önce tekrardan bu oyunda rekabete ortak olmaya geldim destek kısmından yazdım fakat olumlu cevap alamadım burada hiçbir kullanıcınızı zan altında bırakmayacağınızı biliyorum eskiden beri tanıyorum sizleri ve lütfen bu konuda bana yardımcı olunmasını istiyorum saygılarımı sunuyorum.
Eski e postam ulaş[email protected]
Yeni e posta [email protected]
Bu şekilde değişim olmasını istiyorum

AHDARMAN

🇹🇷
Vatandaş
merhaba 2 arkadaş aynı evden oyuna başladık Discord ta sorun olabileceğini söyledikleri için mail adresinize Selfie onayı için mail attık lakin attığımız maile cevap gelmedi her hangi bir sorun teşkil eder mi? Kullanıcı isimlerimiz AHDARMAN ve trhero

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...