Başkan Online'nin Birleştirici Gücü; İlk Adım Partisi (4 Kişi İçeride)

Ferhat43

İLK ADIM
35. Dönem Oyun Başkanı
_107b6d65-83ae-42c6-b496-55048a31f2e2_waifu2x_art_noise3_scale-min.png

Yaklaşan milletvekilliği ve oyun başkanlığı seçimleri öncesinde İlk Adım Partisi olarak bir adet haline getirdiğimiz propaganda ve tanıtım sürecini resmen başlatıyoruz!

Bizi takip etmeye devam edin. Projelerimiz, yasa tasarılarımız, Başkan Online için kurduğumuz hayallerimiz ile gönüllere taht kurmaya, sandıktan güçlü bir şekilde çıkmaya, Başkan Online'yi gururla onurla temsil etmeye hazırız! Harika yol arkadaşlarına sahibiz. Enerjimiz, heyecanımız ve galibiyete olan inancımız tam!

Haydi, İlk Adım Partisi'ne üye ol! Gücümüze güç kat! Başkan Online'yi iliklerine kadar hisset! Siyasetini yap ve İlk Adım Partisi ile zafere yürü! Kavga ve kargaşadan uzak, ilkeli ve nezaket dolu iletişim kanallarımızla, parti içerisinde düzenlediğimiz bilgi ve genel kültür yarışmalarıyla, çekiliş ve hediyelerimizle üyelerimizin kendilerini özel hissetmelerini sağlıyor, gerçek bir siyasi parti ciddiyetiyle İlk Adım Partisi'ni gururla ve onurla temsil ediyoruz! Parti içerisinde görev almak, İlk Adım Partisi'nin galibiyeti için fedakarca mücadele etmek, partimizin gelişimi için emek harcamak isteyen samimi ve iyi niyetli her bir arkadaşımıza kapımız, gönlümüz sonuna kadar açıktır. Buluşma yeri; İlk Adım Partisi'dir!

İLK ADIM PARTİSİ SENİ BEKLİYOR!

Ferhat43
İLK ADIM PARTİSİ GENEL BAŞKANI