Başkanlık Dönemimin Sonuna Geldik 🇹🇷 (1 Kişi İçeride)

Ömer.123

58. DÖNEM OYUN BAŞKANI
58. Dönem Oyun Başkanı
Değerli BaşkanOnline ailesi,
Bugün itibariyle görev sürem sona ermiş bulunuyor. Bu süreçte destek veren, eleştiren, katkı sunan herkese yürekten teşekkür ederim. Her kararımızı oyunun huzuru, adaleti ve gelişimi için almaya gayret ettik.

Görev bayrağını devralan yeni Başkanımız @Kaan_Çelik i gönülden tebrik ediyorum. Kendisinin adaletli, vizyoner ve yapıcı bir yönetim sergileyeceğine inancım tam. Yeni dönemin hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum.

Hoşça kalın, dostça kalın.
Saygı ve sevgilerimle,

58.Dönem Oyun Başkanı
Ömer.123

E

EmirhanB.

Ziyaretçi
Hayırlı olsun 5. Osman tahta geçtimi iyice saltanatlığa döndü sistem

Kadir A.

HEYET BAŞKANI
41. Dönem Oyun Başkanı
Kardom güzel ve sakin bir süreç geçirdin. Hizmetlerin için teşekkürler.

#BozokSenÇokYaşa

MAGARSUS

ALKILIÇ HAREKAT 🐺⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
hayırlı olsun toprağım bunuda bitirdik sıradaki kim

Kaan_Çelik

Özgürlük ve İrade Parti Başkanı
59. Dönem Oyun Başkanı
Hizmetlerinizden ötürü teşekkür ediyoruz başkanım. Sizden Oyun Başkanlığını devralmak şereftir 👑

Trankilo

Altın Ok Partisi
Vatandaş
Bugün itibariyle görev sürem sona ermiş bulunuyor. Bu süreçte destek veren, eleştiren, katkı sunan herkese yürekten teşekkür ederim. Her kararımızı oyunun huzuru, adaleti ve gelişimi için almaya gayret ettik.

Görev bayrağını devralan yeni Başkanımız @Kaan_Çelik i gönülden tebrik ediyorum. Kendisinin adaletli, vizyoner ve yapıcı bir yönetim sergileyeceğine inancım tam. Yeni dönemin hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum.

Saygı ve sevgilerimle,

58.Dönem Oyun Başkanı
Ömer.123
🫡

K U R T B E Y

57.DÖNEM HAVA KUVVETLERİ KOMUTANI
Yasaklı Üye
Vatandaş

Saygı ve sevgilerimle,

58.Dönem Oyun Başkanı
Ömer.123
Geçmiş olsun abi hizmetlerinizden ötürü teşekkür ederiz

Mrym04

ÖZGÜRLÜK VE İRADE💫
46. Dönem Oyun Başkanı

Saygı ve sevgilerimle,

58.Dönem Oyun Başkanı
Ömer.123
Hoșgeldiniz efenim emekli tayfasına

B İ L A L

🕊️ A D İ N BEKÇİSİ | 1. YÖNETİCİ 🕊️
Vatandaş
Bu siper ittifakı niye bu kadar sessiz?
Bozok İttifakı - 1034 oy atabilir. (Attı da)
Bağımsızlar - 634 oy atabilir. (Attı da)
Siper ittifakı - ~200 oy atabilir. (?)

M-D

Adanmış Hayatların Umudu Şanlı Yeniden Doğuş
Yasaklı Üye
18. Dönem Oyun Başkanı
Yeni görevin emeklilikte sana başarılar diliyorum 😀