BaşkanOnline Güncel Taraf Durumu (4 Kişi İçeride)

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT🇹🇷🐺
Vatandaş
yaşanan bunca olaylardan sonra karamsarla düşmenin yönetimin ve oyuncuların bu neticeye gelmesinde alınan kararların tekrardan gözden geçirilmesi gerekli oldunu düşünüyorum

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Ben hâlâ anlamadım. Sizin bu seçimi başlatma sebebiniz biz kimsenin tarafında değiliz bunu tüm oyuna ıspatlayalım diye mi ?
Kendinizi ıspatlamak için ve alay konusu için mi başlattınız seçimi ?
Bir ispata ihtiyacımız yok, sakin olun biraz.
2 gün önce yönetimi alkışlayan sizdiniz, şimdi yönetimi yuhlayan sizsiniz.
Ne yapalım ciddiye mi alalım şimdi bu durumu.
Eğer ciddiye alırsak, kendimizle alay etmezsek burada daha büyük olaylar çıkar, bize yapılan eleştirileri şu an okumuyoruz bile.
Bu konu eğlence amaçlı açıldı, eğlenen eğleniyor, itiraz edecekseniz diğer konulara yazabilrisiniz.
Ha yok eglenmeyelim ciddileşelim diyorsanız buyrun.

Manisalı Emre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Eğer ciddiye alırsak, kendimizle alay etmezsek burada daha büyük olaylar çıkar, bize yapılan eleştirileri şu an okumuyoruz bile.
Bu konu eğlence amaçlı açıldı, eğlenen eğleniyor, itiraz edecekseniz diğer konulara yazabilrisiniz.

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT🇹🇷🐺
Vatandaş
tarafınızı belirtmek bizim haddimiz olmaz Sayın onlien başkanım size karşı sert bir çıkışmada bulunan ob başkanına görevden alınması ve tekrardan görevine gelmesi büyük bir karmaşaya neden olmaktadır.Alınan kararları tekrardan gözden geçirilmesini netice ederim.

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Arkadaşlar lütfen şu an kimin tarafındayız açıklar mısınız :D
Bizim kafamız çok karıştı.
Onu bunu bilmem de hocam gayet keyifle izliyorum şuan olanı biteni ve ortalık yine yangın yerine dönmüş patlamış mısırlar benden buyrun beraber izleyelim (mizah amaçlıdır sonra yine ban sebebi olmasın 😀)

N A Z

Milli Harekât Parti Sekreteri 🐺
Vatandaş
Eski oyuncular neden oyundan gidiyor diye sorguluyordum öğrenmiş oldum. Teşekkürler