yaşanan bunca olaylardan sonra karamsarla düşmenin yönetimin ve oyuncuların bu neticeye gelmesinde alınan kararların tekrardan gözden geçirilmesi gerekli oldunu düşünüyorum
Bencede kimse anlamadı bence onu zatenBen hâlâ anlamadım. Sizin bu seçimi başlatma sebebiniz biz kimsenin tarafında değiliz bunu tüm oyuna ıspatlayalım diye mi ?
Kendinizi ıspatlamak için ve alay konusu için mi başlattınız seçimi ?
Bir ispata ihtiyacımız yok, sakin olun biraz.Ben hâlâ anlamadım. Sizin bu seçimi başlatma sebebiniz biz kimsenin tarafında değiliz bunu tüm oyuna ıspatlayalım diye mi ?
bunlar nasıl ithamlar böyle çok ayıpBen hâlâ anlamadım. Sizin bu seçimi başlatma sebebiniz biz kimsenin tarafında değiliz bunu tüm oyuna ıspatlayalım diye mi ?
Bir ispata ihtiyacımız yok, sakin olun biraz.
2 gün önce yönetimi alkışlayan sizdiniz, şimdi yönetimi yuhlayan sizsiniz.
Ne yapalım ciddiye mi alalım şimdi bu durumu.
Eğer ciddiye alırsak, kendimizle alay etmezsek burada daha büyük olaylar çıkar, bize yapılan eleştirileri şu an okumuyoruz bile.
Bu konu eğlence amaçlı açıldı, eğlenen eğleniyor, itiraz edecekseniz diğer konulara yazabilrisiniz.
Ha yok eglenmeyelim ciddileşelim diyorsanız buyrun.
Onu bunu bilmem de hocam gayet keyifle izliyorum şuan olanı biteni ve ortalık yine yangın yerine dönmüş patlamış mısırlar benden buyrun beraber izleyelim (mizah amaçlıdır sonra yine ban sebebi olmasın )Arkadaşlar lütfen şu an kimin tarafındayız açıklar mısınız
Bizim kafamız çok karıştı.
Eski oyuncular neden oyundan gidiyor diye sorguluyordum öğrenmiş oldum. TeşekkürlerBir ispata ihtiyacımız yok, sakin olun biraz.
2 gün önce yönetimi alkışlayan sizdiniz, şimdi yönetimi yuhlayan sizsiniz.
Ne yapalım ciddiye mi alalım şimdi bu durumu.
Eğer ciddiye alırsak, kendimizle alay etmezsek burada daha büyük olaylar çıkar, bize yapılan eleştirileri şu an okumuyoruz bile.
Bu konu eğlence amaçlı açıldı, eğlenen eğleniyor, itiraz edecekseniz diğer konulara yazabilrisiniz.
Ha yok eglenmeyelim ciddileşelim diyorsanız buyrun.
Herkes anladı senin makam peşinde olduğunu napsınlar eyvallah diyorlarDün Ülkü ittifakının tarafındayız bugün Diriliş İttifakının Hayır garip olan iki tarafda isyan etmiyor nerede kaldı o eski günler
Krizler zenginler içindirArkadaşlar lütfen şu an kimin tarafındayız açıklar mısınız
Bizim kafamız çok karıştı.
MD ne anlatıyon yineHerkes anladı senin makam peşinde olduğunu napsınlar eyvallah diyorlar
Bencede kim kimi tutarsa tutsun bu zamandan sonraBaşkan online bence akışına bırak kim kimi tutar izlicez
Yiğit damat ve gelin tarafıNe tarafı bu
Valla tam nokta atışı yaptın duran başkanBencede kim kimi tutarsa tutsun bu zamandan sonra