Kuran kişi Niye başkan değilDernek çalışmıyormus, başkan seçilecek kararları o verecekmiş![]()
Kuran kişi Niye başkan değilDernek çalışmıyormus, başkan seçilecek kararları o verecekmiş![]()
BilemiyoruzKuran kişi Niye başkan değil
Sakal bırakıp ya hak diyecez kuzenÖzet geçecek varmı
Kuran kişi Niye başkan
Ilk kongrede geçici olarak genel başkanlık görevini sürdürecek Lakin 2 genel kurulda yeni bir aday seçilirse genel başkanlığı bırakacakKuran kişi Niye başkan değil
Sonra bizde audiye bincez demi kuzenSakal bırakıp ya hak diyecez kuzen
Olur@Fırat 0yardımcı4 Başkanlık sana gore
Tabiki yalandan iki ilim iki bilim altımızda FerrariSonra bizde audiye bincez demi kuzen
Sonra yalandan dinle alakalı şeyler sallayıp hayır duasıda alırızTabiki yalandan iki ilim iki bilim altımızda Ferrari
Bu yorumunuz şaşırtıcıBir dernek eksikti maşallah artık oyun STK larla dolar sokak iguanalarına yardım derneği kuracak arkadaş varmı
Derneğimizde böyle şeyler yoktur sizide bekliyoruz üyeliğeSonra yalandan dinle alakalı şeyler sallayıp hayır duasıda alırız
Hocam ne şaşırtıcısı adam haklı dnemmemrBu yorumunuz şaşırtıcı
Kurucuyum ortamı yumuşatmak için diyorumBu yorumunuz şaşırtıcı
MaalesefKnk alkoliklere bira yardımı yapıyonuz mu
Role play getirmeye çalışıyorlar bize de eleştirmek veya güzel karşılamak gerekirBir dernek eksikti maşallah artık oyun STK larla dolar sokak iguanalarına yardım derneği kuracak arkadaş varmı
Alttan alttan yaparlarKnk alkoliklere bira yardımı yapıyonuz mu
Ben şimdiden dua paketimi ayırayım kampanya bitmeden alayımSonra yalandan dinle alakalı şeyler sallayıp hayır duasıda alırız
Banada ayırBen şimdiden dua paketimi ayırayım kampanya bitmeden alayım