Sen işine bak her yorumun altında sen sen puan kasmana bak koçum hadi 🫴Tanıyan tanıyor bizi murat senin gibi ön plana çıkma çabam yok. İşine bak![]()
Sen işine bak her yorumun altında sen sen puan kasmana bak koçum hadi 🫴Tanıyan tanıyor bizi murat senin gibi ön plana çıkma çabam yok. İşine bak![]()
Murat. Niyetli niyetli kalbini kırdırma. Git işine be kardeşim yav. Hayır toplama gibi hepsi beni buluyor. La havle yavSen işine bak her yorumun altında sen sen puan kasmana bak koçum hadi 🫴
Sen işine bak her yorumun altında sen sen puan kasmana bak koçum hadi 🫴
Başka bir emoji var arkadaşa özel de buraya atarsam sınırsız ban yicem gerek yok🫴 emoji seçimlerinize hayran kaldım alakası olmayan yerde alakasız emojiler
![]()
Klavyeyi güncellemem lazım 🫣🫴 emoji seçimlerinize hayran kaldım alakası olmayan yerde alakasız emojiler
![]()
Yunus bize 2 çay hadi canımBaşka bir emoji var arkadaşa özel de buraya atarsam sınırsız ban yicem gerek yok![]()
Niyetliyiz kardeşim ne çayı ne kahvesi muraaaattttYunus bize 2 çay hadi canım![]()
![]()
Güncelle bakim.Klavyeyi güncellemem lazım 🫣![]()
Siz de güncelleyin, bakalım.Güncelle bakim.
Başkanım müsaadenizle bir sorum olacak. Bu murat isimli arkadaş insanları kışkırtıyor ama buradaki herkes banlanıyor. Kurunun yanında yaş da yanmıyor mu sizce? @BaşkanOnlineMedya konusu altında gereksiz tartışma yapan kişiler banlanmıstır.
Yanlış anlamayın ama bence yanlış yapıyorsunuz. Yine de karar sizin elbette.Siz de güncelleyin, bakalım.
Başkanım müsaadenizle bir sorum olacak. Bu murat isimli arkadaş insanları kışkırtıyor ama buradaki herkes banlanıyor. Kurunun yanında yaş da yanmıyor mu sizce? @BaşkanOnline