🎙️Başkanonline Oyuncularına Genel Çağrı 🎙️ (2 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YAZICIOĞLU

🇹🇷 MİLLİ HAREKAT | NEFERİ 🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Reis öyle değil şimdi bak adam kendi parti içinde aövüşmüş parti yönetim birşey yapmamış
Ali Ergün'ün dediğine geliyor yine konu aynı şeylerden bahsediyoruz sen konuyu dolandırıyorsun şuanda biz net biçimde söylüyoruz. Bu namus demek ki parti'den parti'ye, oyuncu'dan oyuncu'ya değişmekte. 😅

YAZICIOĞLU

🇹🇷 MİLLİ HAREKAT | NEFERİ 🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Herkes kendine yakışanı yapar kardeşim ben boşuna emeğim çalındı anlamaz bunlar 😄
Lafa gelince herkes ar namus sahibi zaten. Bundan sonra dikkat edelim partilere giriş yapalım nasıl olsa işler onlarda öyle yürüyor 😅😅

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Hocam burada kim haklı şimdi A partisi birşey yapmamış ama b partisi yapmış suçlu A olması gerekirken suçlu olan parti b partisi
Burada tek haksız var,
2 gün önce oyuna afla dönmüş adamların hala bu konu hakkında yorum yapailiyor ve saçma sapan konusabiliyor olmaları.
İnsan biraz korkar, şu konulara girmez.

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
İşime gerek yok örnek vereyim yükselen partisinde Sevim Aydın diye birisi kendi partisinden kendisine küfür edildi ama neden orda bişey yokmuş gibi davrandı bi bana gelince namus oldu :) sonrak bir bayana küfür edilmez
Ne saçmalıyor bu benim partim sizin partiniz mi de bi kadına küfür edilsin yüzsüz gibi bide yaptığı normalmiş gibi geziyor

Bana yazıyordun affet içkiliydim özür dilerim diye gelmiş sallayacak cesareti buluyor.

Yükselen Gençlik Partisinin adını ağzınıza alacak kadar insan mısınız siz.
Benim partimden kimse bana küfür falan etmedi etmez de yalan yanlış söylemlerle insanları boşa suçlamayın. Dönün aynaya bakın utanın diyeceğim de yapamayacağınızı bildiğimden gerek duymuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...