@Sevim AYDIN başkanın haberi yok sanırım güncellemeden 

Başkanım vergi kısmında ki mantık güzel yapılanlar alta gidiyor yapılmayanlar üstte veya süresi bitince vs. Bu mantık güzel ama bir tık arayüz karısık olmus Bana sorarsanız. Arayüz eskisi gibi olsa ama bu yeni mantıgınız eski arayüzle entegreleşse daha iyi olur gibi geldi.
İki farklı yorumŞehir katkısı yapılan yerler için de sürekli aşağı sürüklemek zorunda kalmak hem zaman kaybı hem de oynanabilirligi azaltıyor bence.
Bu ay ödüllerle şehir katkısi için sürekli oyuna giriş yapıyoruz ve sürekli aşağı sürüklemek gerekiyor. İşler menusu gibi bı düzenleme harika olurdu
adamsın göktuğ kesinlikle katılıyorum doğru tespitYeni alt menü simgeleri ile işler kısmı çok güzel olmuş, teşekkürler. Devamında olabilirse, eğer aynı şekilde diğer kısımlarda bazı noktalarda;
şehir bileşenleri işlemleri
şehir valileri
belediye başkanları
belediye başkanı duyuruları
şehir valisi duyuruları gibi, o alandaki simgelerin de daha modern ve oyuna uyumlu hale getirilmesi gerek bence. Şehir işlemleri kısmı gibi hareketli, değişik, ilgi çekici ve oyuna da hemen hemen her hafta güncelleme geldiği için, belki de haftada artık iki gün çok zorlarlarsa artık haftada 3 gün güncelleme getirmeye bile alıştıkları için elleri pratikleştiği için artık daha hızlı seri seri arka arkaya geldiği için, oyunun gelişmişlik ve modernliğine de uyum sağlayan yeni simgeler gelebilir.
ekonomi işlemleri
şirketler
dükkanlar
çekilişler
oyun kasası gibi yerlerde
bankacılık işlemlerinde
oyun parası al veya gönder
yeşil taş gönder gibi yerlerde
hediye yeşil taş gönder simgeleri gibi bu 3 ayrı noktada ki bu simgeler artık daha modern bir şekil alabilir bence.
Mesela modern simgelere örnek verebilir misiniz? Nasıl bir simge mesela.Yeni alt menü simgeleri ile işler kısmı çok güzel olmuş, teşekkürler. Devamında olabilirse, eğer aynı şekilde diğer kısımlarda bazı noktalarda;
şehir bileşenleri işlemleri
şehir valileri
belediye başkanları
belediye başkanı duyuruları
şehir valisi duyuruları gibi, o alandaki simgelerin de daha modern ve oyuna uyumlu hale getirilmesi gerek bence. Şehir işlemleri kısmı gibi hareketli, değişik, ilgi çekici ve oyuna da hemen hemen her hafta 1 güncelleme geldiği için, belki de haftada artık 2 gün çok zorlarlarsa artık haftada 3 gün güncelleme getirmeye bile alıştıkları için elleri pratikleştiği için artık daha hızlı seri seri arka arkaya geldiği için, oyunun gelişmişlik ve modernliğine de uyum sağlayan yeni simgeler gelebilir.
ekonomi işlemleri
şirketler
dükkanlar
çekilişler
oyun kasası gibi yerlerde
bankacılık işlemlerinde
oyun parası al veya gönder
yeşil taş gönder gibi yerlerde
hediye yeşil taş gönder simgeleri gibi bu 3 ayrı noktada ki bu simgeler artık daha modern bir şekil alabilir bence.
Herşey otomatik olmasın biz de kaydıralım bence.İki farklı yorum
Biz de sürekli aşağı sürüklemek zorunda olmanın zorluk yarattığını düşünüyoruz.
Bi huzur ver shjddkdl var var haberim günceleyeli çok oldu sağol beni düşündüğün için eyvallah@Sevim AYDIN başkanın haberi yok sanırım güncellemeden![]()
Evet şu işi de halletmek lazım sayın yönetim. Yeni güncelleme güzel olmuş elinize sağlık.Şehir sekmesindeki yerlerin geri sayıma başlaması için hala 2 kere tıklanması gerekiyor. O bölümede bakmanız rica olunur.
modernlikten kastım eski simgelerin kaldıırlıp nasıl daha uyumlu simgelerin kullanılması mesela şehir valileri ile belediye başkanları simgelerinde bina resmi var aynı simgeler var onun yerine daha uyumlu iki farklı devlet kurumunu ifade eden farklı simgeler olabilir veya hareketli simgeler meselaMesela modern simgelere örnek verebilir misiniz? Nasıl bir simge mesela.
Ticaret alanı gibi mi olsun isteniyor? o şekilde kullanıslı olacak mı ?Bireysel ve ortaklı işleri ayırıp kaydırmalı ikiye bölsek, bu karışık görüntü daha toplu durur gibi
Bu durum olumsuz olmadı mı sizce hep 20 25 k alırdım medikalden simdi 150 yazıyor bi tık korktuk sıkıntı gibi geldi gozüme eski sistemi bilmiyorum yeni üyeyimVergi puanları eski seviyeye getirildi.
Bi düşündüm de güncellemesemmiEkli dosyayı görüntüle 21003bireysel ve ortaklı işler,karışık olmuş. Bu karışıklık gidebilirse iyi olacak hocam.
En yukarıda bireysel işler var, sonra ortaklı ve aşağıda tekrar bireysel var.
Ticaret alanı gibi mi olsun isteniyor? o şekilde kullanıslı olacak mı ?