BAŞKANONLINE v6.0.2 SÜRÜMÜ YAYINDA! (1 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Başkanım vergi kısmında ki mantık güzel yapılanlar alta gidiyor yapılmayanlar üstte veya süresi bitince vs. Bu mantık güzel ama bir tık arayüz karısık olmus Bana sorarsanız. Arayüz eskisi gibi olsa ama bu yeni mantıgınız eski arayüzle entegreleşse daha iyi olur gibi geldi.
Şehir katkısı yapılan yerler için de sürekli aşağı sürüklemek zorunda kalmak hem zaman kaybı hem de oynanabilirligi azaltıyor bence.

Bu ay ödüllerle şehir katkısi için sürekli oyuna giriş yapıyoruz ve sürekli aşağı sürüklemek gerekiyor. İşler menusu gibi bı düzenleme harika olurdu
İki farklı yorum :)
Biz de sürekli aşağı sürüklemek zorunda olmanın zorluk yarattığını düşünüyoruz.

Kaan Yüksel

Aktif Üye
39. Dönem Oyun Başkanı
Yeni alt menü simgeleri ile işler kısmı çok güzel olmuş, teşekkürler. Devamında olabilirse, eğer aynı şekilde diğer kısımlarda bazı noktalarda;

şehir bileşenleri işlemleri
🔴 şehir valileri
🔴 belediye başkanları
🔴 belediye başkanı duyuruları
🔴 şehir valisi duyuruları gibi, o alandaki simgelerin de daha modern ve oyuna uyumlu hale getirilmesi gerek bence. Şehir işlemleri kısmı gibi hareketli, değişik, ilgi çekici ve oyuna da hemen hemen her hafta güncelleme geldiği için, belki de haftada artık iki gün çok zorlarlarsa artık haftada 3 gün güncelleme getirmeye bile alıştıkları için elleri pratikleştiği için artık daha hızlı seri seri arka arkaya geldiği için, oyunun gelişmişlik ve modernliğine de uyum sağlayan yeni simgeler gelebilir.

ekonomi işlemleri
🔴 şirketler
🔴 dükkanlar
🔴 çekilişler
🔴 oyun kasası gibi yerlerde

bankacılık işlemlerinde
🔴 oyun parası al veya gönder
🔴 yeşil taş gönder gibi yerlerde
🔴 hediye yeşil taş gönder simgeleri gibi bu 3 ayrı noktada ki bu simgeler artık daha modern bir şekil alabilir bence.
adamsın göktuğ kesinlikle katılıyorum doğru tespit 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Yeni alt menü simgeleri ile işler kısmı çok güzel olmuş, teşekkürler. Devamında olabilirse, eğer aynı şekilde diğer kısımlarda bazı noktalarda;

şehir bileşenleri işlemleri
🔴 şehir valileri
🔴 belediye başkanları
🔴 belediye başkanı duyuruları
🔴 şehir valisi duyuruları gibi, o alandaki simgelerin de daha modern ve oyuna uyumlu hale getirilmesi gerek bence. Şehir işlemleri kısmı gibi hareketli, değişik, ilgi çekici ve oyuna da hemen hemen her hafta 1 güncelleme geldiği için, belki de haftada artık 2 gün çok zorlarlarsa artık haftada 3 gün güncelleme getirmeye bile alıştıkları için elleri pratikleştiği için artık daha hızlı seri seri arka arkaya geldiği için, oyunun gelişmişlik ve modernliğine de uyum sağlayan yeni simgeler gelebilir.

ekonomi işlemleri
🔴 şirketler
🔴 dükkanlar
🔴 çekilişler
🔴 oyun kasası gibi yerlerde

bankacılık işlemlerinde
🔴 oyun parası al veya gönder
🔴 yeşil taş gönder gibi yerlerde
🔴 hediye yeşil taş gönder simgeleri gibi bu 3 ayrı noktada ki bu simgeler artık daha modern bir şekil alabilir bence.
Mesela modern simgelere örnek verebilir misiniz? Nasıl bir simge mesela.

Dündar KORKMAZ

Yeni Üye
Vatandaş
Küçük bir ilave yapmak isterim menü geçişleri için aşağı da değişiklik yapılmış. Bu çok iyi olmuş ama ordu kısmından sonra ekonomi geliyor. Sayfa sonuna sığmıyor. Ordu sekmesi önüne ekonomi alınırsa direkt ana ekrandan tek tuşla erisilebilir.

Göktuğ Gökçebağ.

Türk Ulus Birliği Partisi
Vatandaş
Mesela modern simgelere örnek verebilir misiniz? Nasıl bir simge mesela.
modernlikten kastım eski simgelerin kaldıırlıp nasıl daha uyumlu simgelerin kullanılması mesela şehir valileri ile belediye başkanları simgelerinde bina resmi var aynı simgeler var onun yerine daha uyumlu iki farklı devlet kurumunu ifade eden farklı simgeler olabilir veya hareketli simgeler mesela

Göktuğ Gökçebağ.

Vatandaş
Bu söyleyeceğim güncelleme önerimi zaten kendime ait olan 'Güncelleme Önerilerim' kısmında vermiştim ama tekrar vermekte fayda görüyorum. Tüm belediye başkanlarına ve valilere, yani 81 il belediyesine ve 81 il valiliğine özel olarak belediye binası ve valilik binası satın alma gelebilir. Kendi tasarımlarınızca oyuna kamu kurumu logosu eklemek yasak demiştiniz zaten bana; o yüzden de sadece otomatik olarak 3 boyutlu kamu kurumu binası resimleri olabilir. Satın aldığımız anda, mesela Yozgat belediye başkanı olarak sizin kendi oyun yapım ekibinizin yapımı olan 15 farklı fiyatlarına ve gelişmiş özelliklerine göre bina çizimleriniz var. Ben de bunlardan herhangi birini aldığım anda bina üstünde otomatik olarak 'Yozgat Belediyesi' yazması şeklinde olabilir.

Veya aynı şekilde, Tokat valisiyim mesela ve valilik binasını değiştirmek istiyorum. Büyütmek veya daha da küçük, kendi tasarımınız olan daha ucuz bir kamu kurumu binası satın almak istiyorum. Aldığım anda otomatik olarak orada aldığım binanın üstünde 'Tokat Valiliği' yazması şeklinde olabilir. Bu kamu kurumu binalarını da şehir işlemleri kısmıyla iç içe şekilde yaparsanız, eğer artık o alanda vatandaşların yani normal oyuncuların destek vermesinin kaldırılıp, sadece kamu kurumu görevlileri yani belediye başkanları kendi bina resimlerine tıkladıkları anda o alanın açılması şeklinde olabilir. Resimde örneğini göstereceğim.

Göktuğ Gökçebağ.

Vatandaş
Bu şekildeki 3 boyutlu bina çizimleri gibi kamu binalarının birkaç adet değişik tasarımı yapılacak. Ben, kamu kurumu olarak satın aldığım anda, otomatik olarak üstünde kamu kurumu isminin yazması şeklinde olabilir. Yani, Ankara Belediyesi olarak, Can İsa Gıda yazan binayı satın aldığım anda, otomatik olarak oradaki isim yerinde Ankara Belediyesi yazması şeklinde olabilir.

Ve aynı şekilde, Sivas valisiyim mesela, ve Karaş Tarım yazan binayı satın aldım valilik binası olarak. Satın aldığım anda, üstünde Sivas Valiliği olarak otomatik şekilde yazması olabilir.

Ekli dosyalar

• images (52).jpeg
    images (52).jpeg
    41.9 KB · Görüntüleme: 6
  • images (53).jpeg
    images (53).jpeg
    38.2 KB · Görüntüleme: 6
  • images (50).jpeg
    images (50).jpeg
    21 KB · Görüntüleme: 4
  • images (51).jpeg
    images (51).jpeg