BAŞKANONLINE v6.0.6 YAYINDA! ANDROİD CİHAZLAR GÜNCELLEME YAPINIZ. (2 Kişi İçeride)

Göktuğ Gökçebağ.

Milli İstiklal Partisi
Vatandaş
@BaşkanOnline birde şeyi sorucam olaya tam hakim olmadığım için bilmiyorum.
mesela dün şehir tiyatrosunda hedef tamamlandı %15 di bugün %13 e düşmüş bu ne ile orantılı onu anlayamadım.
o diğer şehirler geliştikçe mesela ben ankarada %17 yol varken sivas %19 dan %20 e yükseldiği anda gelişmeye devam ettiği anda benim şehrimde ki yol yüzdesi seviyem %15 lere kadar düşüyor bu şekilde sistem yapmışlar ona görede şehir sıralaması oluyor

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
o diğer şehirler geliştikçe mesela ben ankarada %17 yol varken sivas %19 dan %20 e yükseldiği anda gelişmeye devam ettiği anda benim şehrimde ki yol yüzdesi seviyem %15 lere kadar düşüyor bu şekilde sistem yapmışlar ona görede şehir sıralaması oluyor
Göktuğ bey çünkü sistemi anlamıyorsunuz.
1. Şehre ulaşmaya calısıyorsunuz, 1. şehir ile aranızdaki fark açılınca refahınız düşüyor.

ErenA

🫳
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Evet öyle benim şehir alanı ile ilgili eleştirim olacak sadece ben mi bu sıkıntıyı yaşadım bilmiyorum ancak şehirde ticaret yaparak ya da satın alıp bağış yapılarak kasaya aktarılan para, şehirde ibadet yaparak dükkanlara giderek harcanan paradan daha düşük. Bir yerden sonra kasada para kalmıyor tam tersi olması gerekmez mi?
Hocam buna bakabildiniz mi arada kaynamasın @BaşkanOnline

Son düzenleme: