Atama bekleyen tüm oyuncuların ataması yapıldı şu makamlar kaldı:Atamalar tamamlandi mi @B A R O N .
Bir bilgilendirme yapar mısın?
Belediye
Bartın
Bayburt
Niğde
Nevşehir
Muş
Vali
Adıyaman
Atama bekleyen tüm oyuncuların ataması yapıldı şu makamlar kaldı:Atamalar tamamlandi mi @B A R O N .
Bir bilgilendirme yapar mısın?
İstifa etmişsin başkan@B A R O N başkanım beni acaba Ardahan Valiliğine atarmısın
Normalde oranın bbsiydim ben sonra valilik boşalınca valiliği almak için istifa ettimİstifa etmişsin başkan
Atandınız başkanım@B A R O N başkanım beni acaba Ardahan Valiliğine atarmısın
Sağ olun başkanımAtandınız başkanım
Boşta olan belediyeler vardır atanma için boşta olanlar talep etsin lütfen.
Kırıkkale
Aksaray
Van
Siirt
Rize
Ordu
Niğde
Nevşehir
Muş
Kahramanmaraş
Manisa
Konya
Gümüşhane
Bursa
Bolu
Aydın
Ankara
Adıyaman
İzinsiz atama yapılmıyor talep eden olursa atama yapılıyor olmadı soruyoruz isteyen yoksa boş duracak yapacak birşey yok oyuncu sayısı azsaBu makamları ne zaman doldurmayı düşünüyorsunuz sayın bakanım?
İttifak partilerinize baktım epey makamı olmayan oyuncu mevcut.
Belediye başkanlığı önemli bir görevdir, bu kadar şehrin belediye başkansız kalması kabul edilemez.
İzinsiz atama yapılmıyor talep eden olursa atama yapılıyor olmadı soruyoruz isteyen yoksa boş duracak yapacak birşey yok oyuncu sayısı azsa
Hocam Muş, Nevşehir gibi belediye başkanlıkları 22 Nisandan bu yana boş.
Bu kabul edilebilir bir şey değil.
Bir tane vekil koltuğunu boş bırakmıyoruz, aynı oyundayiz, aynı oyuncular ile oynuyoruz.
Bende aynı şeyi diyorum aynı oyunu oynuyoruz diye anlamamak için çaba sarfediyorsunuz bakın konu açmışız isteyen başvursun diye millete şahsen ben özelden yazıyorum burada bir çok oyuncu şahittir atama istermisiniz diye bunun bir tık ilerisi izinsiz atama olur taleplerin hepsini karşıladık![]()
@BaşkanOnline yönetiminden yeni oyun başkanı seçilene kadar bu koltukları doldurmak üzere Meclis Başkanı olarak yetki talep ediyorum.
2 saatte nasıl adam buluyorum seyredin![]()
Sen isimleri ver ben hallederim konu açmışız burda aynı şey yönetimlik bir mevzu yok, 2 saat değil 24 saat olsun sürede
Ben aktarcam maaşını seçilme ödülünüOlur hocam, maaşını seçilme ödülünü hesabıma aktarirsaniz neden olmasın.
Ben aktarcam maaşını seçilme ödülünü
Bir tanede bana söylesene başkanım Ardahan belediyesiz kaldıBeklemedeyim.
İsimler hazır gibi.
Vali atadık seni valisin şuanBir tanede bana söylesene başkanım Ardahan belediyesiz kaldı
Bb yok işte bulamıyorum başkanım siz biliyorsanız söyleyin atayımVali atadık seni valisin şuan