Tamam anlaşıldı gerçek Polat buKendisini 2022 den beri Polat Alemdar olarak tanıtan rol yapanlara itibar etmeyiniz
Tamam anlaşıldı gerçek Polat buKendisini 2022 den beri Polat Alemdar olarak tanıtan rol yapanlara itibar etmeyiniz
Sanamı okuruz banamı okuruz 9 canlı olduğumu bilmiyormusunBaşarı demişken saymaya başlasam ömrün yetmez yarısında Elfatihayı okuruz sana
Canı verenle alanın aynı kişi oldugunu unutma heSanamı okuruz banamı okuruz 9 canlı olduğumu bilmiyormusun
Bu seni hiç alakadar etmez
Onlar banlandi@Sipan Balık benimkiler nerde kadir aydın falan onlar bari yetişkindi bu kvyi 20 bolumune kadar seyretmiş gelmiş burda atar yapıyo
uahhahshahahahah adamlar 2 yıl bana ban yedirtmek içn ugraştı ben gittim ban mı yedilerOnlar banlandi
Seçim gecesi sabah 5 6 ya kadar sürerdiP
uahhahshahahahah adamlar 2 yıl bana ban yedirtmek içn ugraştı ben gittim ban mı yediler
Şaşırdın di mi ulaşmak için heryerden aradım oashjabsajbaajabd@Beşir* senin ne işin var burda sjdksjdksjjs
JdkxkdksnxkkskxksksnŞaşırdın di mi ulaşmak için heryerden aradım oashjabsajbaajabd
Evet buyuk sirr kim acaba gerçek polatt
İkiside gerçek olsun kardeş kardeş takılsınlarEvet buyuk sirr kim acaba gerçek polatt
Olur olur bencede en mantıklısı buuİkiside gerçek olsun kardeş kardeş takılsınlar
@Beşir* varmısınİkiside gerçek olsun kardeş kardeş takılsınlar
Jdjsjdksjdkskdj 2 3 cevap verdiğine şükret2 dakika bekleyelim eğer hala cevap vermemise yine uzay boşluğunda kaybolmuştur mecbur yine bulacağız onu @Semih Y.