Hiçbir zaman böyle olmuyor Yönetim isteyince kitliyor sanırım sizlerinde hoşuna gitti bu konuKonu sahibinin isteği dahilinde kitlenecektir.
Yönetime isyan, yönetime algı, yönetime hakaret. Yeter senin bu yaptığın bu kişinin adalet bakanı tarafından istenmeyen oyuncu ilan edilmesini talep ediyorumHiçbir zaman böyle olmuyor Yönetim isteyince kitliyor sanırım sizlerinde hoşuna gitti bu konu
Ne anlatıyorsun kardeşim ben ayın 20 sinde Şubat'ta geldim partiye Mart milletvekili seçimine girdi bu parti ne konuşuyorsun birşey falan mı içtinYav oğlum hala haksız taraftasım artık ağzım8 bozacam bak sen bu partiye geldiğinde tabanı vardı sen oluşturmadın mv seçimlerine ise girebiliyorduk 7. Partiyle aramızda son gün 2 milyonluk farkı 100 bine kadar indirip tam girebiliyorken acaba nedenki hiçbir partiye gelemeyen bir şahıs tüm partilerden uzak olan bir şahıs bu puanı g9rünce o partiye giriyor ve seçime katılan partiler açıklandığı gibi 2 dk bile geçmeden o partiden geri ayrılıyor sence tesadüfmü yoksa başka partiler aracılığıyla bize kumpasmı kuruldu
Guapo11 katlanamıyorsan konuya yazma bana geçen de aynısını söyledin oyunu bırak o zamanSenin iznine kalmadı yönetime bağlı anla öncede
Ayrıca bu yapmış olduğunuz kumpas dolayıda aslında vatandaş 2 nin size gelmesi gerktiğini düşünüyorum
Sen bir sus yaGuapo11 katlanamıyorsan konuya yazma bana geçen de aynısını söyledin oyunu bırak o zaman
Tamam Guapo11 sustumSen bir sus ya
Yav sende kışkırtma artık yönetime hakaret yapacağım en son olurdu hatta asla yapmam isyanda yok ben sadece görüş ilettimYoneti
Yönetime isyan, yönetime algı, yönetime hakaret. Yeter senin bu yaptığın bu kişinin adalet bakanı tarafından istenmeyen oyuncu ilan edilmesini talep ediyorum
Üslubunu bozupta ben suçsuzum deme. Konuşma bide . Kinadim seniYav sende kışkırtma artık yönetime hakaret yapacağım en son olurdu hatta asla yapmam isyanda yok ben sadece görüş ilettim
Ortamı alevlendirme
Konu sahibi dışında kavga,hakaret olmadığı sürece yönetim kilitlemez itham ederken dikkat edinizHiçbir zaman böyle olmuyor Yönetim isteyince kitliyor sanırım sizlerinde hoşuna gitti bu konu
Hem benimle ilgili bir konu hemde konuşmuyumKonusm
Üslubunu bozupta ben suçsuzum deme. Konuşma bide . Kinadim seni
Kardeş falan değilim öyle biriyi ben artık tanımıyorumkavga etmeyin siz kardeşsiniz
Kardeş falan değilim öyle biriyi ben artık tanımıyorum
Artık mı? senle en başından beri kardeş değiliz zatenKardeş falan değilim öyle biriyi ben artık tanımıyorum
Böyle kardeş olmaz olsun en başından beri öyle değiliz neysekikavga etmeyin siz kardeşsiniz
Kardeşiz de demedim zaten artık öyle birini tanımıyorum dedimArtık mı? senle en başından beri kardeş değiliz zaten
Hiç tanışmadık zaten seninleKardeşiz de demedim zaten artık öyle birini tanımıyorum dedim