Kral doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara nice mutlu zaferlere sevdiklerinle dolu geçsin yılın @Berkin Bakırel
Son düzenleme:
Teşekkürler Sıraç. Herkes sevdikleriyle beraber mutlu ve huzurlu zamanlar dilerim.Kral doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara nice mutlu zaferlere sevdiklerle dolu geçsin yılın @Berkin Bakırel
Sağolasın reis adamın ham maddesi.İyi ki doğdun adam oğlu adam
Sağolasın Kral. Sağolasın sayın Oyun Başkanım.@Berkin Bakırel doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere kardeşim![]()
Sağolasın Kral.Doğum günün kutlu olsun Kalbin kadar güzel bir yıl seninle olsun Berkin başkanım mutlu yıllar![]()
Sağolasın Reis.İyi ki doğdun kardeşim nice yıllara @Berkin Bakırel
Sağolasın Vekilim. Tam aynı düşüncedeyim Yengeç olmak ayrıcalık ister.Doğum günün kutlu olsun başkanım
Yengeç olmak ayrıcalıktır YAŞASIN YENGEÇ![]()
Sevdiklerinle nice ömrün olsun.
Ah be Adananın gülü be. Teşekkürler bu arada.doğum günün kutlu olsun berkincim altınokta benim doğum günümü hiç kutlayan olmamıştı partiyle yollarımızı ayırmanın vakti geldi sıkıldım
İstek atıyorum Efe bey gerçi ittifakınız geniş diğerleri seni alırlar hemendoğum günün kutlu olsun berkincim altınokta benim doğum günümü hiç kutlayan olmamıştı partiyle yollarımızı ayırmanın vakti geldi sıkıldım
yeni nizam gibimi anlamadım tam olarakİstek atıyorum Efe bey gerçi ittifakınız geniş diğerleri seni alırlar hemen![]()
Yeni parti açalım ama yan çar olarak değil djamskdkyeni nizam gibimi anlamadım tam olarak![]()
açalım canım ittifakta kuralım ilk ayın adayı benim ama kabul ediyorsanız yoksa gelmemYeni parti açalım ama yan çar olarak değil djamskdk
Bana hava hoş iletişim için nereye yazıyorum ?açalım canım ittifakta kuralım ilk ayın adayı benim ama kabul ediyorsanız yoksa gelmem
sekreterlerim var özelden söyleyeceğim bazı parti başkanları sana o partilerin ismini verecem topla gelBana hava hoş iletişim için nereye yazıyorum ?![]()