B
Büşra Gamze
Ziyaretçi
pardon kural bu dönemlik kalktı ancak yinede kimsenin vali olmak için istifa ettiğini düşünmüyorum
Merhaba başkanım biz istifa ederken var olan kurala göre istifa eden vekil ya da başkanlar vali olamıyordu. Kuralın esnetildiği bugün açıklandı. Esnemeye rağmen valilik ya da başkanlık alan ittifak üyesi arkadaşlarımız yeni dönemde de istifa edecekler.Merhaba bawkanlarim. Bazi milletvekilleri. Wehir valisi olsun diye istifa etdi.
Hatay Belediye Başkanı kalp benMerhaba başkanım biz istifa ederken var olan kurala göre istifa eden vekil ya da başkanlar vali olamıyordu. Kuralın esnetildiği bugün açıklandı. Esnemeye rağmen valilik ya da başkanlık alan ittifak üyesi arkadaşlarımız yeni dönemde de istifa edecekler.
Merhaba buwra bawkan. 2 donem dinlenme kurali. Wehir valisi makami yeni geldigi ichin bulundugu makamdan istifa eden kiwiler ichin 2 donem dinlenme kurali bu ay ichin gecherli degildir . Bu aydan sonraki donemler ichin 2 donem kurali gecerli olacaqdirİstifa etse bile olamazlar şehir valisi
Tamam baskan mesutun dedigi gibi kural bugün geldi istifalar dün olduMerhaba buwra bawkan. 2 donem dinlenme kurali. Wehir valisi makami yeni geldigi ichin bulundugu makamdan istifa eden kiwiler ichin 2 donem dinlenme kurali bu ay ichin gecherli degildir . Bu aydan sonraki donemler ichin 2 donem kurali gecerli olacaqdir
Kural bu gun gelsede yalnis olmus.Tamam baskan mesutun dedigi gibi kural bugün geldi istifalar dün oldu
Bence anlamak isteyen gayet net anlamıştırBurda aysu haksizliga ugruyor. Cunki aysu kurallari okurken kurallarda yaziyorki milletvekili istifa ederse 2 donem hich bir goreve atanamaz. Valilik duyusunda soylendiki
Sehrinde 1nci olan vali oluyor ( milletvekili veya meclis bakanligi kibi gorevleri yoksa)
Aysu cabalamis vali olsun diye
2 nci yerde olan milletvekili istifa etdi diye vali o olacaq. Ama aysunun butun cabalari bowa gitmis olacaq. Yani aysu haqsizliga ugradi. Bilmem anlata bildinmi
23 Nisan'da 1 günlüğüne oyun başkanlığı koltuğuna bile oturursun bu azimleHatay Belediye Başkanı kalp ben
Sabırsızlıkla o günü bekliyor olacam
Tsk baskan. Kimseye derdimizi anlatamiyoruz. Baska bir parti uyesi arkadasim. Oyundan gitmek istiyor. Kach gundu cabaliyir vali olmak ichin.Bence anlamak isteyen gayet net anlamıştır
Şöyle düşün niko başkanım, valiliğin gelmesini bekleyen arkadaşlarımız vardı oyunda. Valiliğin bu dönem geleceğini biliyor olsalardı kurala göre davranır herhangi bir görev almazlardı. Ama valilik duyurusu görevlere başlandıktan sonra yapıldığı için vali olmak isteyen arkadaşlara haksızlık olacaktı bu yüzden de esneklik tanındı. Yani zaten adil olan şehrinde en çok puanı alan arkadaşın vali olmasıydı ve bu olacak.Burda aysu haksizliga ugruyor. Cunki aysu kurallari okurken kurallarda yaziyorki milletvekili istifa ederse 2 donem hich bir goreve atanamaz. Valilik duyusunda soylendiki
Sehrinde 1nci olan vali oluyor ( milletvekili veya meclis bakanligi kibi gorevleri yoksa)
Aysu cabalamis vali olsun diye
2 nci yerde olan milletvekili istifa etdi diye vali o olacaq. Ama aysunun butun cabalari bowa gitmis olacaq. Yani aysu haqsizliga ugradi. Bilmem anlata bildinmi
Oyun yönetimi herşeyi dikkate alıp gerekli kararları verecektirTsk baskan. Kimseye derdimizi anlatamiyoruz. Baska bir parti uyesi arkadasim. Oyundan gitmek istiyor. Kach gundu cabaliyir vali olmak ichin.
Niko başkanım sıkıntı yok oyun yönetimi gerekeni yapar zatenTsk baskan. Kimseye derdimizi anlatamiyoruz. Baska bir parti uyesi arkadasim. Oyundan gitmek istiyor. Kach gundu cabaliyir vali olmak ichin.
Tamam ama 1 gun kalmis ay sonuna bu karar yalnis oldu bence. Valilik duyurusu yapilan gun yapilsaydi eyvallah. Ama boyle olunca bazi arkadaslar haqsizliga ugradigini saniyorŞöyle düşün niko başkanım, valiliğin gelmesini bekleyen arkadaşlarımız vardı oyunda. Valiliğin bu dönem geleceğini biliyor olsalardı kurala göre davranır herhangi bir görev almazlardı. Ama valilik duyurusu görevlere başlandıktan sonra yapıldığı için vali olmak isteyen arkadaşlara haksızlık olacaktı bu yüzden de esneklik tanındı. Yani zaten adil olan şehrinde en çok puanı alan arkadaşın vali olmasıydı ve bu olacak.
Daha erken duyurulabilirdi haklısınız ama bu esnekliğin yapılması gerekiyordu bugün duyurulmuş olması yanlış olduğu anlamına gelmez. Partinizdeki başkanıma uygun dille açıklamanız gerekTamam ama 1 gun kalmis ay sonuna bu karar yalnis oldu bence. Valilik duyurusu yapilan gun yapilsaydi eyvallah. Ama boyle olunca bazi arkadaslar haqsizliga ugradigini saniyor
Cümle kuramıyorsunuz bana halen ayar vermeye çalışıyorsunuz.23 Nisan'da 1 günlüğüne oyun başkanlığı koltuğuna bile oturursun bu azimle
Ama hedef sen değildin şahsi algılamanı istemem ☺
“İsyan eden “ bana da bulaştırdınız. AllahımCümle kuramıyorsunuz bana halen ayar vermeye çalışıyorsunuz.
23 Nisan da bir günlüğüne koltuğa oturursunuz diyorsunuz.
Hedef ama sen değilsin diyorsunuz.
İstifa edip isyan sizlersiniz bu durumda bile halen çamur atma peşindesiniz.
Oyununuzu oynayın sarmayın bana iyi günler
“ Hatay Belediye Başkanı ben kalp “ sözü kime ait
Peki yarin milletvekilleri o gorev ichin istifa yapmis olsalar nasil olacaq?Daha erken duyurulabilirdi haklısınız ama bu esnekliğin yapılması gerekiyordu bugün duyurulmuş olması yanlış olduğu anlamına gelmez. Partinizdeki başkanıma uygun dille açıklamanız gerek