Bir Bakan Ne Yapabilir? (1 Kişi İçeride)

V

V for Vendetta

Ziyaretçi
Merhaba başkanım biz istifa ederken var olan kurala göre istifa eden vekil ya da başkanlar vali olamıyordu. Kuralın esnetildiği bugün açıklandı. Esnemeye rağmen valilik ya da başkanlık alan ittifak üyesi arkadaşlarımız yeni dönemde de istifa edecekler.
Hatay Belediye Başkanı kalp ben 😀
Sabırsızlıkla o günü bekliyor olacam 😂

niko_23

Azerbaycan Turk Birligi kurucu baskanlarindan
Vatandaş
İstifa etse bile olamazlar şehir valisi
Merhaba buwra bawkan. 2 donem dinlenme kurali. Wehir valisi makami yeni geldigi ichin bulundugu makamdan istifa eden kiwiler ichin 2 donem dinlenme kurali bu ay ichin gecherli degildir . Bu aydan sonraki donemler ichin 2 donem kurali gecerli olacaqdir

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Merhaba buwra bawkan. 2 donem dinlenme kurali. Wehir valisi makami yeni geldigi ichin bulundugu makamdan istifa eden kiwiler ichin 2 donem dinlenme kurali bu ay ichin gecherli degildir . Bu aydan sonraki donemler ichin 2 donem kurali gecerli olacaqdir
Tamam baskan mesutun dedigi gibi kural bugün geldi istifalar dün oldu

niko_23

Vatandaş
Mesala ayhan milletvekili wehrinde 1 nci
Erxan milletvekili wehrinde 2nci
Aysu wehrinde 3 ncu wehir valisi olmaq ichin cabaliyor.
Erxan milletviliyinden istifa etdiyi ichin aysu wehir valisi olamiyor. Butun cabalari bowa getdi.

niko_23

Vatandaş
Burda aysu haksizliga ugruyor. Cunki aysu kurallari okurken kurallarda yaziyorki milletvekili istifa ederse 2 donem hich bir goreve atanamaz. Valilik duyusunda soylendiki
Sehrinde 1nci olan vali oluyor ( milletvekili veya meclis bakanligi kibi gorevleri yoksa)
Aysu cabalamis vali olsun diye
2 nci yerde olan milletvekili istifa etdi diye vali o olacaq. Ama aysunun butun cabalari bowa gitmis olacaq. Yani aysu haqsizliga ugradi. Bilmem anlata bildinmi

Fettah Özdemir

🇹🇷MKP🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Burda aysu haksizliga ugruyor. Cunki aysu kurallari okurken kurallarda yaziyorki milletvekili istifa ederse 2 donem hich bir goreve atanamaz. Valilik duyusunda soylendiki
Sehrinde 1nci olan vali oluyor ( milletvekili veya meclis bakanligi kibi gorevleri yoksa)
2 nci yerde olan milletvekili istifa etdi diye vali o olacaq. Ama aysunun butun cabalari bowa gitmis olacaq. Yani aysu haqsizliga ugradi. Bilmem anlata bildinmi
Bence anlamak isteyen gayet net anlamıştır

E

Emir-Timur

Ziyaretçi
Şöyle düşün niko başkanım, valiliğin gelmesini bekleyen arkadaşlarımız vardı oyunda. Valiliğin bu dönem geleceğini biliyor olsalardı kurala göre davranır herhangi bir görev almazlardı. Ama valilik duyurusu görevlere başlandıktan sonra yapıldığı için vali olmak isteyen arkadaşlara haksızlık olacaktı bu yüzden de esneklik tanındı. Yani zaten adil olan şehrinde en çok puanı alan arkadaşın vali olmasıydı ve bu olacak.

niko_23

Vatandaş
Şöyle düşün niko başkanım, valiliğin gelmesini bekleyen arkadaşlarımız vardı oyunda. Valiliğin bu dönem geleceğini biliyor olsalardı kurala göre davranır herhangi bir görev almazlardı. Ama valilik duyurusu görevlere başlandıktan sonra yapıldığı için vali olmak isteyen arkadaşlara haksızlık olacaktı bu yüzden de esneklik tanındı. Yani zaten adil olan şehrinde en çok puanı alan arkadaşın vali olmasıydı ve bu olacak.
Tamam ama 1 gun kalmis ay sonuna bu karar yalnis oldu bence. Valilik duyurusu yapilan gun yapilsaydi eyvallah. Ama boyle olunca bazi arkadaslar haqsizliga ugradigini saniyor

E

Emir-Timur

Ziyaretçi
Tamam ama 1 gun kalmis ay sonuna bu karar yalnis oldu bence. Valilik duyurusu yapilan gun yapilsaydi eyvallah. Ama boyle olunca bazi arkadaslar haqsizliga ugradigini saniyor
Daha erken duyurulabilirdi haklısınız ama bu esnekliğin yapılması gerekiyordu bugün duyurulmuş olması yanlış olduğu anlamına gelmez. Partinizdeki başkanıma uygun dille açıklamanız gerek

V

V for Vendetta

Ziyaretçi
23 Nisan'da 1 günlüğüne oyun başkanlığı koltuğuna bile oturursun bu azimle 😁

Ama hedef sen değildin şahsi algılamanı istemem ☺
Cümle kuramıyorsunuz bana halen ayar vermeye çalışıyorsunuz.
23 Nisan da bir günlüğüne koltuğa oturursunuz diyorsunuz.
Hedef ama sen değilsin diyorsunuz.
İstifa edip isyan sizlersiniz bu durumda bile halen çamur atma peşindesiniz.
Oyununuzu oynayın sarmayın bana iyi günler 😀

“ Hatay Belediye Başkanı ben kalp “ sözü kime ait 😆

niko_23

Vatandaş
ayrica bu kural uzunden kach tane milletvekili istifa ede bilir. Buda meclis ichin iyi deyil.
Yani oyunda cok kariwiklik olur. Duwunsenize yarin wehir valisi olmak ichin kach milletvekili istifa ede bilir

V

V for Vendetta

Ziyaretçi
Cümle kuramıyorsunuz bana halen ayar vermeye çalışıyorsunuz.
23 Nisan da bir günlüğüne koltuğa oturursunuz diyorsunuz.
Hedef ama sen değilsin diyorsunuz.
İstifa edip isyan sizlersiniz bu durumda bile halen çamur atma peşindesiniz.
Oyununuzu oynayın sarmayın bana iyi günler 😀

“ Hatay Belediye Başkanı ben kalp “ sözü kime ait 😆
“İsyan eden “ 😂 bana da bulaştırdınız. Allahım 😆

niko_23

Vatandaş
Daha erken duyurulabilirdi haklısınız ama bu esnekliğin yapılması gerekiyordu bugün duyurulmuş olması yanlış olduğu anlamına gelmez. Partinizdeki başkanıma uygun dille açıklamanız gerek
Peki yarin milletvekilleri o gorev ichin istifa yapmis olsalar nasil olacaq?