BİR SONRAKİ GÜNCELLEMEDE ŞEHİR ALANINDAKİ DEĞİŞİKLİKLER. (1 Kişi İçeride)

K A T L İ A M

🇹🇷HAVA KUVVETLERİ KOMUTANİ🇹🇷
Vatandaş
Depolar Şirketler Aynı seviyede kalmış olsaydı ozaman tamam düşünülen olur eski oyuncuyu yakalamış olurdu ama eski oyuncunun bu sürede oyunda olmamasından dolayı busefer eski yeni oyuncuyu yakalamaya çalışacak.
Bu sehir alanindaki oduller abartiliydi dusurulmesini mantikli buluyorum 30 sv bi adam 45 milyar para aldi bu dogru bisey degil belkide 1 ayda yapabilcegi gelismeyi şehiri yuksekte diye kazandi bumu bahsettigin sey?

fettahozdemirr

Üye
Vatandaş
Bu sehir alanindaki oduller abartiliydi dusurulmesini mantikli buluyorum 30 sv bi adam 45 milyar para aldi bu dogru bisey degil belkide 1 ayda yapabilcegi gelismeyi şehiri yuksekte diye kazandi bumu bahsettigin sey?
Ödüllerin abartılı olması konusunda çok g
Haklısın şunu anlatıyorum kankam 30sv dediğin adam o 45mlyrla örnek Holding şirketini vs fulledi yeni dönen oyuncuların böyle bir imkanı yok onu anlatıyorum sadece

K A T L İ A M

Vatandaş
Ödüllerin abartılı olması konusunda çok g
Haklısın şunu anlatıyorum kankam 30sv dediğin adam o 45mlyrla örnek Holding şirketini vs fulledi yeni dönen oyuncuların böyle bir imkanı yok onu anlatıyorum sadece
1 sefere mahsus biseydi o sansina denk geldi aldi sehir yeni gelmisti illa boyle hatalar olacak senin bahsettigin seyde oyun enflasyonunu dusunebiliyomusun?

K A T L İ A M

Vatandaş
1 ayda hesaplarını fulleyemeyeceksin ve 1 ayda fulleyenlerle aynı ölçüde mücadele edemeyeceksin anlatmak istediğim bu , birşey olsun istemiyorum sadece düşüncemi paylaşıyorum.
Hocam sehir eğitim alaninda isterseniz rahat sıralamaya girebilcenizi dusunuyorum vergide holding etkili olsada yine girersiniz isteseniz ayrica vip2 uyeyle oyuna kendini verirseniz gunde 2-3 milyar güle oynaya kasiliyor