A
A T H E N A
Ziyaretçi
Huzur... Huzur herşeydir o sağlanmadan olmazBaşkanım atıldığım partiye tekrar gelmemin senle ne alakası var olay ile alakan bile yokken neden sorguluyorsun hayla
Huzur... Huzur herşeydir o sağlanmadan olmazBaşkanım atıldığım partiye tekrar gelmemin senle ne alakası var olay ile alakan bile yokken neden sorguluyorsun hayla
Atılman lazım felan diyorsun senin olay ile ne alakan var ben onu çözemedimÜslubumda bir problem göremedim
Benim olay ile alakam olması neden gerekiyorAtılman lazım felan diyorsun senin olay ile ne alakan var ben onu çözemedim
Benim tekrardan partime gelmeme laf ediyorsunBenim olay ile alakam olması neden gerekiyor
Sana laf etmiyorum madem alacaksanız niye attınız diyorum bence gayet mantıklı bir soru sizce ?Benim tekrardan partime gelmeme laf ediyorsun
@Kaan Kayra Yakın total de 11 12 Altın Ok partisi bünyesinde bulunmuş buradan bile nam aldık 🫡Altın ok almadı mı daha
Tamam Başkanım o zaman parti yetkililerinden size cevap gelir o zamanSana laf etmiyorum madem alacaksanız niye attınız diyorum bence gayet mantıklı bir soru sizce ?
Ben nam iniza oradan girmemiştim ama algı@Kaan Kayra Yakın total de 11 12 Altın Ok partisi bünyesinde bulunmuş buradan bile nam aldık 🫡
İnşallahTamam Başkanım o zaman parti yetkililerinden size cevap gelir o zaman
Bu ne iğrenç bir cevap arkadaş...Ben nam iniza oradan girmemiştim ama algı
Yanlış anlaşılacağını biliyordum o anlamda yazmadımBu ne iğrenç bir cevap arkadaş...
Yapmaya çalıştığın ironi bile hadsiz seviyede
İlk önce sorarsın ondan sonra yargilarsinBu ne iğrenç bir cevap arkadaş...
Öncelikle sen "nam" dedin ya hani bende nam iniza oradan girmedim dedim yani siz farklı bir konudan konuşuyorsunuz ben farklı anlamında konuyu fesat yerlere çekmeyinBu ne iğrenç bir cevap arkadaş...
Bir de yönetim kurulunda olacaksın anca anlamadan dinlemeden yargıla insanları üyelerde böyle bir sıkıntı çekmiyor dur umarımBu ne iğrenç bir cevap arkadaş...
Terbiyesizliğin alasini yapıyor adam kendi fesat ise ben napayımFatih biraz sakin olur musun rica ediyorum amma büyütüyorsun olayları ha
Enteresan bir çelişki içerisindesinYanlış anlaşılacağını biliyordum o anlamda yazmadım
Ben mi, sen mi ?Enteresan bir çelişki içerisindesin
Yargılanacak ne var ortada şimdi bunun bir tabiri varda anladın senİlk önce sorarsın ondan sonra yargilarsin
Onu sen anladın Allah bizim içimizi biliyor o anlamda yazmadımYargılanacak ne var ortada şimdi bunun bir tabiri varda anladın sen