Yarın Akşama Kadar @A D E N İstifaya davet ediyorum Aksi Taktirde Parlemeteye gideriz
ERKEN SEÇİM İSTİYORUZ @BaşkanOnline
#Hak,Hukuk,Adalet
#Hak,Hukuk,Adalet
Parlemete nere başkanım.Yarın Akşama Kadar @A D E N İstifaya davet ediyorum Aksi Taktirde Parlemeteye gideriz
#Hak,Hukuk,Adalet
Kısa parlement olsun.Yarın Akşama Kadar @A D E N İstifaya davet ediyorum Aksi Taktirde Parlemeteye gideriz
#Hak,Hukuk,Adalet
İstifa etmişti ama geç kaldın, o sırada koltuğa çökmen lazımdıYarın Akşama Kadar @A D E N İstifaya davet ediyorum Aksi Taktirde Parlemeteye gideriz
#Hak,Hukuk,Adalet
Hmm meclis mi demek istemişİttifaklar da 6 farklı parti bulunuyor ve dışarıdan da büyük partilerden ciddi destekler alındı. Bu durumda, hangi milletle birlikte parlamentoya gidip seçimi kazanmayı planlıyorsun başkanım
ben öyle anladım. Parlement demek istememiştir heraldeHmm meclis mi demek istemiş![]()
Harf alayımYarın Akşama Kadar @A D E N İstifaya davet ediyorum Aksi Taktirde Parlemeteye gideriz
#Hak,Hukuk,Adalet
Biz calmayiz bizim milliyetçiyiz sizin gibi şeytanlık yapmayız şimdi sana söylüyorum akşamüstüne kadar adayımız hazır eğer erken seçim onaylanırsa oyunun refahı bizim için çok önemliİstifa etmişti ama geç kaldın, o sırada koltuğa çökmen lazımdı
Bensiz bu da hakkınızı arıyorum siz gelmişsiniz Ama bu arkadaş ne arıyor anladın mı şimdiNe diyor bu arkadaş
Adayda senmisinBiz calmayiz bizim milliyetçiyiz sizin gibi şeytanlık yapmayız şimdi sana söylüyorum akşamüstüne kadar adayımız hazır eğer erken seçim onaylanırsa oyunun refahı bizim için çok önemli
iltifatlar eninde sonunda kalkacak çok büyük oyunlar oynanıyor ittifaklar oyunları tek tek indirmeye çalışacağız ve eskiye döndüm sessizdim Ama artık burada insanları ezmenize son vereceğimHmm meclis mi demek istemiş![]()
Değilim siz göbek atanlara adam edecek bir adayı varAdayda senmisin![]()
Boş yapma çay demle keyif çayı içecemYarın Akşama Kadar @A D E N İstifaya davet ediyorum Aksi Taktirde Parlemeteye gideriz
#Hak,Hukuk,Adalet